Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που έκαναν τους αστυνομικούς να αμφιβάλουν για τη «ληστεία»

Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που έκαναν τους αστυνομικούς να αμφιβάλουν για τη «ληστεία»

Όπως τόνισε ο κ. Ραυτογιάννης «η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή είχε σε διακριτική παρακολούθηση όλους τους εμπλεκόμενους, ένας από τους οποίους ήταν και ο σύζυγος»

Για τα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς -προτού βγουν τα ψηφιακά δεδομένα από το smartwatch και το κινητό της Καρολάιν- να εξετάζουν ως ύποπτο για τη δολοφονία της 20χρονης τον σύζυγό της μίλησε ο βαλλιστικός αναλυτής, Γιώργος Ραυτογιάννης.

Όπως τόνισε ο κ. Ραυτογιάννης «η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή είχε σε διακριτική παρακολούθηση όλους τους εμπλεκόμενους, ένας από τους οποίους ήταν και ο σύζυγος».

«Επομένως έλεγχε κάθε στοιχείο, απλώς ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο που δεν μπορούσαν να δοθούν τα στοιχεία που υπήρχαν ή οι υποψίες γιατί θα δημιουργούσαν πρόβλημα στην ίδια την υπόθεση» συμπλήρωσε ο βαλλιστικός αναλυτής, μιλώντας στο MEGA.

«Εκείνο που δημιούργησε την πρώτη αμφιβολία, τουλάχιστον σε μένα, ήταν η ευκολία με την οποία μπήκαν από το παράθυρο οι «δράστες» και δεν ήταν εμφανώς παραβιασμένο» ανέφερε ο κ. Ραυτογιάννης, υπογραμμίζοντας ότι ένα ακόμα στοιχείο ήταν η απουσία των απαιτούμενων υλικών από τους υποτιθέμενους δράστες, καθώς είχαν δέσει τον πιλότο με σκοινί, ενώ την Καρολάιν με τα ρούχα της.

«Επίσης, το σκυλί ήταν ένα ακόμα στοιχείο που μας προβλημάτισε, καθώς δεν το άκουσε κανείς να γαβγίζει» συμπλήρωσε ο βαλλιστικός αναλυτής, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γεγονός που έκανε τον 32χρονο να «σπάσει» πιο εύκολα.

«Οι αστυνομικοί πήγαν να τον πάρουν με ελικόπτερο από το μνημόσυνο, δημιουργώντας του μια μεγάλη ψυχολογική φόρτιση και παράλληλα τις προϋποθέσεις για την ομολογία του» κατέληξε ο Γιώργος Ραυτογιάννης.

Δείτε όσα είπε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ