Υπόθεση «Καρολάιν» στη Γαλλία: Στραγγάλισε και έκαψε τη σύζυγό του – Την «έψαχνε» με την οικογένειά της

Υπόθεση «Καρολάιν» στη Γαλλία: Στραγγάλισε και έκαψε τη σύζυγό του – Την «έψαχνε» με την οικογένειά της

Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία δια ξυλοδαρμού και στραγγαλισμού της συζύγου του και την καύση του σώματός της.

Ανάλογη περίπτωση με αυτή του 32χρονου πιλότου ο οποίος σκότωσε την 20χρονη σύζυγο Καρολάιν, σκηνοθετώντας ληστεία στο σπίτι τους στα Γλυκά Νέρα, έζησε η κοινωνία της Γαλλίας τον Οκτώβριο του 2017.

Ένας 36χρόνος σκότωσε και έκαψε την 29χρονη σύζυγό του. Η μόνη και ουσιαστική διαφορά μεταξύ της ελληνικής και της γαλλικής φρικτής περίπτωσης είναι ότι στην τελευταία δεν υπήρχε παιδί.

Ο Jonathann Daval, εργαζόμενος στον τομέα της πληροφορικής, καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία δια ξυλοδαρμού και στραγγαλισμού της συζύγου του και την καύση του σώματός της.

Φωτό από BBC

Τα απανθρακωμένα υπολείμματα της τραπεζοϋπαλλήλου Alexia Daval βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από κλαδιά στην βορειοανατολικη πλευρά στης πόλης Gray-la-Ville μακριά από τη συνήθη διαδρομή του τζόκινγκ. Ο σύζυγός της, την είχε δηλώσει αρχικά ως αγνοούμενη, λέγοντας στην Αστυνομία ότι είχε πάει για τζόκινγκ και δεν επέστρεψε ποτέ. Η σωρός της βρέθηκε δύο μέρες αργότερα και ο Νταβάλ, αρχικά ανακρίθηκε ως μάρτυρας.

Μετά το θάνατό της, ο Νταβάλ εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια σε συνεντεύξεις Τύπου μαζί με τους γονείς της άτυχης κοπέλας και μάλιστα ηγήθηκε μιας από τις πολλές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στη Γαλλία στη μνήμη της.

Ο Daval τελικά, 3 μήνες μετά το τραγικό συμβάν, ομολόγησε ότι χτύπησε την σύζυγο του το πρόσωπό της σε ένα τσιμεντένιο τοίχο, έπειτα την χτύπησε 5 έως 10 φορές στο πρόσωπο και τελικά την στραγγάλιζε επί περίπου 4 λεπτά. Στην συνέχεια έκαψε το σώμα της στο δάσος. Πριν την ομολογία ο αδίστακτος δολοφόνος είχε αλλάξει πέντε φορές τις καταθέσεις του, εμπλέκοντας συγγενικά πρόσωπα από την πλευρά της συζύγου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ