Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της μητέρας της Καρολάιν – Η σχέση της κόρης της με τον πιλότο και το μοιραίο βράδυ

Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της μητέρας της Καρολάιν – Η σχέση της κόρης της με τον πιλότο και το μοιραίο βράδυ

«Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ», αναφέρει στη κατάθεσή της η μητέρα της Καρολάιν.

Συγκλονισμένη από το χαμό του παιδιού της ,η μητέρα της Καρολάιν εξετάστηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης. Απο την κατάθεση της προκύπτει ότι δεν γνώριζε για τα «αγκάθια» στο γάμο της κόρης της και τα προβλήματα που είχε με τη σύζυγό της ,τα οποία όπως προκύπτει από το ημερολόγιο που τηρούσε η κοπέλα την είχαν οδηγήσει στην απόφαση ακόμα και να φύγει από το σπίτι με το παιδί της.

Συγκεκριμένα η μητέρα της κοπέλας έχει καταθέσει :

Είμαι η μαμά της Καρολάιν που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα στο σπίτι στα γλυκά νερά. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Η Καρολάιν ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες.Ήταν σημαιοφόρος πήγαινε στους προσκόπους έκανα καταδύσεις θέατρο κι άλλες δραστηριότητες. Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο όταν ήταν 16 χρονών περίπου. Είχαν γνωριστεί  σε κοινή παρέα.Εμείς ξέραμε για την σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε  τα παιδιά. Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι τη Λύδια. Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα. Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο με βίντεό κλήση και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά. Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό. Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ.Δόξα τω Θεώ η Λυδία είναι καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ