Πετράλωνα: Ανθρωποκυνηγητό για τον βιασμό της καθαρίστριας – Οργή από τον κόσμο

Πετράλωνα: Ανθρωποκυνηγητό για τον βιασμό της καθαρίστριας – Οργή από τον κόσμο

Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βιαστή στα Πετράλωνα, ο οποίος βίασε κατά συρροή μία 50χρονη καθαρίστρια εν ώρα εργασίας και την κράτησε όμηρο για σχεδόν τέσσερις ώρες.

Όταν κατάφερε να διαφύγει την παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε άσχημη κατάσταση και με σπασμένα πλευρά, όπως είπαν οι γείτονες.

Το ίδιο το θύμα περιγράφοντας στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, είπε ότι έφτασε στο σπίτι του δράστη το πρωί του Σαββάτου, για να καθαρίσει το σπίτι. Μόλις έφτασε εκείνος την κλείδωσε μέσα, την βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί μάλιστα το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες. Την πληροφορία αυτή μετέφεραν γείτονες που την είδαν και μίλησαν μαζί της, αλλά δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Το in.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τάνκα να μεταφέρει την οργή του κόσμου για αυτό που συνέβη και την καθυστερημένη -όπως κατήγγειλαν- κινητοποίηση της Αστυνομίας, καθώς, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της γειτονιάς, άργησε να φτάσει στο σημείο, με αποτέλεσμα ο δράστης (ή οι δράστες) να διαφύγουν.

«Ήταν σοκαρισμένη και φώναζε αλήτη»

Σοκαριστικά και συνάμα εξοργιστικά είναι τα όσα περιγράφει γειτόνισσα του δράστη, σύμφωνα με την οποία η γυναίκα που είχε πάει να βγάλει το ψωμί της καθαρίζοντας σπίτια, έριξε μία σκάλα στο φωταγωγό προκειμένου να ειδοποιήσει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Ήταν σοκαρισμένη και φώναζε αλήτη».

«Ο κουβάς της δουλειάς της είναι ακόμη στο ασανσέρ» ακούγεται να λέει η γειτόνισα του δράστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ