Φίλος του Δογιάκη αποκαλύπτει πως είχε σχέδια για το μέλλον – «Είναι πολλά που πρέπει να ψάξει η αστυνομία»

Φίλος του Δογιάκη αποκαλύπτει πως είχε σχέδια για το μέλλον – «Είναι πολλά που πρέπει να ψάξει η αστυνομία»

«Ήθελε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και να δημιουργήσει κάτι που θα έχει την δική του σφραγίδα» αποκαλύπτει φίλος του Σταύρου Δογιάκη.

Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν από την αυτοκτονία του επιχειρηματία και συνδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρου Δογιάκη.

Όπως αποκαλύπτει φίλος του, ο οποίος είχε πρόσφατα συναντήσει τον επιχειρηματία, δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι ενώ ετοιμαζόταν να ανοίξει και νέο κατάστημα στο οποίο είχε επενδύσει πολλά λεφτά.

«Σκεφτείτε μόνο ότι δεν άγγιξε ούτε τα μακαρόνια που σερβιρίστηκαν στο τραπέζι, δείγμα του πόσο πολύ πρόσεχε την διατροφή του. Πείτε μου λοιπόν, άνθρωπος που έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, προσέχει τι θα φάει το προηγούμενο βράδυ; Κάτι δεν κολλάει σε αυτή την ιστορία» αναφέρει ο φίλος του στο protothema.gr, που παρευρέθηκαν μαζί σε γάμο κοινού φίλου.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι ο Σταύρος Δογιάκης, ήταν έτοιμος να ανοίξει τα επιχειρηματικά του φτερά, έχοντας αποφασίσει με τον αδερφό του να απεμπλακεί από την ταβέρνα «Κρητικός».

Είχε επενδύσει μισό εκατομμύριο

Ήθελε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και να δημιουργήσει κάτι που θα έχει την δική του σφραγίδα. «Ο Σταύρος συμμετείχε σε επένδυση μισού εκατ. ευρώ σε καφέ μπαρ στην περιοχή του Χολαργού» λέει το πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον.

«Είναι δυνατόν να σχεδίαζε να αυτοκτονήσει και παράλληλα ετοίμαζε τη νέα του δουλειά, επενδύοντας κόπους μιας ολόκληρης ζωής; Το μαγαζί ήταν σχεδόν έτοιμο να ανοίξει. Είχε γίνει έναρξη στην Εφορία και σύντομα θα ολοκληρώνονταν οι εργασίες κατασκευής του. Είναι πολλά που πρέπει να ψάξει η αστυνομία και ελπίζω πως οι έρευνες θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση» καταλήγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ