Σωματοφύλακας Νταν Μπιλζέριαν: «Eίμαι τυχερός που ζω, με λιθοβολούσαν με μεγάλες πέτρες»

Σωματοφύλακας Νταν Μπιλζέριαν: «Eίμαι τυχερός που ζω, με λιθοβολούσαν με μεγάλες πέτρες»

Ο σωματοφύλακας, Νίκος Αραβαντινός, μίλησε λίγα 24ωρα πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, εξαιτίας των άγριων χτυπημάτων που δέχτηκε στο κεφάλι από ομάδα 30 Γαλλομαροκινών.

Ο Νίκος Αραβαντινός. προσωπικός σωματοφύλακας του Αμερικανού εκκεντρικού πολυεκατομμυριούχου, Νταν Μπιλζέριαν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν από δυο 24ωρα στην Ευρωκλινική Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη κάτω γνάθο. Φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο κι όπως λέει στο protothema.gr, σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός συναδέλφου του, ο οποίος έπεσε πάνω του προκειμένου να τον σώσει από τα βίαια χτυπήματα που δεχόταν.

Οι Γαλλομαροκινοί διασκέδαζαν σε χώρο που συνορεύει με το ξενοδοχείο Eden View Aparthotel Suites and Residences στην παραλία Paradise, μέτοχος στο οποίο είναι ο Έλληνας σωματοφύλακας. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν για τον θόρυβο που δημιουργούσαν οι Γαλλομαροκινοί, μερικοί εκ των οποίων εργάζονται σε Ιταλικό εστιατόριο στη Χώρα Μυκόνου.

Ο μάνατζερ του ξενοδοχείου ειδοποίησε τον σωματοφύλακα, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τους αλλόφρονες από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ Γαλλομαροκινούς, οι οποίοι ωστόσο δεν έδειξαν διάθεση να σταματήσουν την φασαρία.

Ήταν ιδιαίτερα εριστικοί απέναντι του, απειλώντας μάλιστα ότι θα τον βλάψουν σε περίπτωση που εκείνος δεν έκανε πίσω, αφήνοντας τους να συνεχίσουν την διασκέδαση τους. Λόγια στα λόγια, ο Νίκος Αραβαντινός ήρθε στα χέρια με έναν εξ’ αυτών και δευτερόλεπτα μετά δέχθηκε μαζική επίθεση με πέτρες.

«Με διαλύσανε, πραγματικά σου μιλάω, τέτοιο ξύλο δεν έχω φάει ποτέ» λέει στο protothema.gr ο Νίκος Αραβαντινός.

«Με χτυπήσανε πίσω στο κεφάλι και είμαι τυχερός που δεν με χτύπησαν έναν πόντο παραπάνω» προσθέτει, δείχνοντας το σημείο που δέχτηκε χτυπήματα με πέτρα.

mykonos_bravos_nosokomeio
mykonos_bravos_nosokomeio2
mykonos_bravos_nosokomeio3
Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ