Η τύχη εγκατέλειψε τον συζυγοκτόνο λίγο πριν ομολογήσει – Τα κακά μαντάντα για το οικόπεδο

Η τύχη εγκατέλειψε τον συζυγοκτόνο λίγο πριν ομολογήσει – Τα κακά μαντάντα για το οικόπεδο

Η μητέρα της άτυχης 20χρονης έδωσε 50.000 ευρώ στο ζευγάρι για να αγοράσει το οικόπεδο, κάτι που επιβεβαίωσε σήμερα και ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης

Νέες αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών. Ένα από τα στοιχεία που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά είναι το οικόπεδο που είχε αγοράσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν στο Πικέρμι.

Μάλιστα, η είδηση ότι το ζευγάρι είχε αγοράσει οικόπεδο, όπου επρόκειτο να χτίσει σπίτι, είχε κυκλοφορήσει από τις πρώτες ημέρες του στυγερού εγκλήματος, με τον Μπάμπη τότε να ισχυρίζεται ότι έδωσε στους «κλέφτες» 10.000 ευρώ τα οποία είχε στο σπίτι και προόριζε για την αγορά του οικοπέδου.

Ωστόσο, οι πληροφορίες για το εν λόγω οικόπεδο διαδέχονται οι μια την άλλη και προκαλούν πολλά ερωτήματα. Αρχικά, όπως έγινε γνωστό, τα χρήματα για το οικόπεδο τα έδωσε στο ζευγάρι η μητέρα της Καρολάιν. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «TLive» η μητέρα της άτυχης 20χρονης έδωσε 50.000 ευρώ στο ζευγάρι για να αγοράσει το σπίτι, κάτι που επιβεβαίωσε σήμερα και ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι ο συζυγοκτόνος έγραψε το εν λόγω οικόπεδο μόνο στο όνομά του.

 

Νέες πληροφορίες για το οικόπεδο

Σύμφωνα με το συμβόλαιο αγοραπωλησίας που παρουσίασε η εκπομπή του Alpha, το οικόπεδο αγοράστηκε στο όνομα του 33χρονου συζυγοκτόνου με τις υπογραφές να πέφτουν στις 6 Μαΐου σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, δηλαδή λίγες μέρες πριν από τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 501 τ.μ. το οποίο αγοράστηκε έναντι 55.000 ευρώ, ενώ η εφορία εκτιμά την αξία του σε 53.588 ευρώ. Ο 33χρονος έδωσε 3.000 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά του και την ημέρα που συντάχθηκε το συμβόλαιο αγοραπωλησίας, κατέβαλε και το υπόλοιπο ποσό των 52.000 ευρώ με τραπεζική επιταγή.

Ο σχεδιασμός προέβλεπε την τοποθέτηση ενός προκάτ σπιτιού στο οικόπεδο και το ζευγάρι είχε επισκεφθεί και συγκεκριμένη εταιρεία που θα αναλάμβανε την κατασκευή του. Το σπίτι θα ήταν περίπου 120 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια, ενώ ο 33χρονος είχε ζητήσει να υπάρχει και μια πισίνα. «Το τοπωνύμιο είναι Δασαμάρι. Υπάρχει ένα εκκλησάκι ψηλά, ο Άγιος Σπυρίδωνας. Η περιοχή εντάχθηκε στο σχέδιο πόλεως το 1970 από έναν συνεταιρισμό που υπήρχε εκεί εφέδρων πολεμιστών. Η αντικειμενική αξία είναι περίπου στην τιμή αγοράς» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή, ο μεσίτης Θανάσης Ζηρογιάννης.

Δεν μπορούσε να χτίσει στο οικόπεδο

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πληροφορήθηκε μία εβδομάδα πριν ομολογήσει το έγκλημά του ότι στο εν λόγω οικόπεδο δε μπορούσε να κτιστεί σπίτι. Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά σε ρέμα, κάτι που δε γνώριζε ο 33χρονος πιλότος όταν υπέγραψε το συμβόλαιο αγοραπωλησίας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να οριοθετηθεί το ρέμα και στη συνέχεια να ανεγερθεί οποιαδήποτε οικοδομή. Αυτή η διαδικασία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι αρκετά χρονοβόρα, καθώς απαιτούνται ενέργειες από υπηρεσίες του Δημοσίου.

«Εκτιμώ ότι με βάση το πρόβλημα που έχει το συγκεκριμένο οικόπεδο γιατί υπάρχει μια αναστολή οικοδομικής άδειας, το αγόρασε πολύ ακριβά. Χτίζει 250 τ.μ. συν υπόγειο, συν σοφίτα. Υπάρχει αναστολή στις οικοδομικές άδειες λόγω των ρεμάτων και για να καταστούν πάλι οικοδομήσιμα, θα πρέπει να γνωμοδοτήσει η ΕΥΔΑΠ, δηλαδή να οριοθετήσει την κοίτη των ρεμάτων. Ακριβώς δίπλα του υπάρχουν σπίτια χτισμένα. Βεβαίως τότε δεν είχε ανακινηθεί θέμα με τα ρέματα. Αυτό έγινε εκ των υστέρων» είπε ο κ Ζηρογιάννης. 

Συνέχιζε κανονικά τα ραντεβού για την κατασκευή του σπιτιού

Σημειώνεται ότι προφανώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έμαθε αυτή τη λεπτομέρεια για τα ρέματα καθώς, μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, σαν να μην τρέχει τίποτα, συνέχιζε να οργανώνει το χτίσιμο του σπιτιού στο οικόπεδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, λίγες ημέρες μετά την κηδεία της άτυχης 20χρονης, ο 33χρονος συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες. Οι άνθρωποι που τον συνάντησαν είχαν πάθει σοκ, καθώς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν πώς ήταν δυνατόν να έχει βιώσει μια τέτοια τραγωδία και να έχει στο μυαλό του τη συνέχιση των εργασιών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάποια στιγμή, ένας από τους ανθρώπους που τον συνάντησε, συγκλονισμένος από την ψυχραιμία του, τον ρώτησε και εκείνος απάντησε με θράσος πως «ήταν επιθυμία της Καρολάιν».

Όταν προέκυψε μάλιστα το πρόβλημα με τη διευθέτηση των ρεμάτων, φέρεται να ζήτησε επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να κάνουν οι υπεύθυνοι του έργου ό,τι μπορούν γιατί θέλει να μετακομίσει σύντομα στο νέο σπίτι και να φύγει από το ενοίκιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ