«Χαμογελούσε λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο» – Ο κυνισμός του συζυγοκτόνου έχει σοκάρει τους πάντες

«Χαμογελούσε λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο» – Ο κυνισμός του συζυγοκτόνου έχει σοκάρει τους πάντες

Για μία καλά οργανωμένη επιχείρηση μεταφοράς του καθ΄ομολογία δολοφόνου της Κάρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στη Σκιάθο κάνει λόγο ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος όταν του ζητήθηκε από την Αστυνομία να συμβάλλει σε μία μυστική επιχείρηση.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο ο καθ΄ομολογία δράστης ακόμη και όταν πια ο κλοιός γύρω του είχε γίνει ασφυκτικός, ακόμη και λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της 20χρονης, χαμογελούσε.

«Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της» πρόσθεσε ο Δημήτρης Άνθιμος μιλώντας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Το τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο και έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί» τόνισε.

Έρευνες στα οικονομικά

Η οικονομική κατάσταση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου του καθ΄ομολογία δολοφόνου της Καρολάϊν έχει μπει στο στόχαστρο των ερευνών του ανακριτή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, αποκάλυψε ότι έξι μέρες πριν τη δολοφονία της 20χρονης ο συζυγοκτόνος αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο στο Πικέρμι και μάλιστα με χρήματα που είχε πάρει από την πεθερά του.

«Η αγορά στοίχισε 55.000 ευρώ: ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε προκαταβολή 3.000 ευρώ και μετέπειτα έφερε τραπεζική επιταγή με το υπόλοιπο των 52.000. Ωστόσο, από αυτά τα 50.000 τα έδωσε η μητέρα της Καρολάιν» υπογράμμισε ο κ. Χαρμάνης.

Η κυνικότητα του δολοφόνου έχει φανεί και από άλλες αντιδράσεις του μετά το έγκλημα. Οι γείτονες της περιοχής του οικοπέδου που αγόρασε ανέφεραν ότι τους έκανε  εντύπωση η διάθεση του συζυγοκτόνου να κανονίζει λίγες μόλις μέρες μετά τον θάνατο της Καρολάιν πως θα συνεχιζόταν οι εργασίες για το σπίτι.

Λειτουργούσε περισσότερο σαν νιόπαντρος παρά σαν χήρος. Αυτό μαρτυρά κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο MEGA.

«Μας έλεγε ότι έχει ξεκινήσει το σπίτι, ότι είχε δώσει μάλιστα και προκαταβολή στην κατασκευαστική εταιρία που είχε αναλάβει την ανέγερση. Μάλιστα, συνέχισε να κάνει ραντεβού για να προχωρήσει η συμφωνία και μετά τον θάνατο της Καρολάιν.

Η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού

Η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, είπε ότι η Καρολάιν είχε ζητήσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να χωρίσουν πριν καν ξεκινήσουν τις συνεδρίες με την εντολέα της. Ενδεικτικό ήταν ότι είχε αποφασίσει η βάφτιση του παιδιού να γίνει στις Φιλιππίνες.

«Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της. Η 20χρονη δε δεχόταν να έχει οποιοσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογία δράστη, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι» τόνισε η κυρία Μάρκου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει και η άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου ο ανακριτής να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ