Αποκλειστικά με καθήμενους η νυχτερινή διασκέδαση – «Λουκέτο» από την πρώτη παράβαση

Αποκλειστικά με καθήμενους η νυχτερινή διασκέδαση – «Λουκέτο» από την πρώτη παράβαση

«Από την πρώτη παράβαση οι επιχειρήσεις θα κλείνουν»

Οι εικόνες συνωστισμού σε μπαρ και κλαμπ που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς και η αύξηση των κρουσμάτων φέρνουν νέα μέτρα προκειμένου να αποτραπεί το 4ο κύμα του φονικού ιού, το οποίο βρίσκεται προ των πυλών.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προχώρησε σε έκτακτες ενημερώσεις για τον φονικό ιό.

Ο κ. Χαρδαλιάς αρχικά τόνισε πως υπάρχει ανησυχία ειδικά για την μετάλλαξη Δέλτα στη χώρα μας. «Όσοι είναι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν πολύ να νοσήσουν ακόμη και σοβαρά», είπε, μιλώντας για αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων.

Ο ίδιος είπε επίσης πως ιχνηλάτηση δείχνει ότι τα περισσότερα νέα κρούσματα αφορούν σε μικρότερες ηλικίες και μέσο όρο τα 27 έτη.

«Εμβολιαστείτε άμεσα, ειδικά οι νεότεροι προστατέψτε τους ηλικιωμένους συγγενείς σας και κάντε τακτικά τεστ πριν από δραστηριότητες», τόνισε επίσης.

Αποκλειστικά με καθήμενους η νυχτερινή διασκέδαση
Όπως ανακοίνωσε, από 8 Ιουλίου όλοι οι χώροι εστίασης θα λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους και όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Από την πρώτη παράβαση -και μάλιστα από την επόμενη μέρα- οι επιχειρήσεις θα βρίσκονται αντιμέτωποι με την αναστολή λειτουργίας, είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μίλησε και για βαριά πρόστιμα.

Μάλιστα, όπως είπε «είναι δυνατή η επιβολή των κυρώσεων και εκ των υστέρων και βάσει υλικού από το οποίο θα προκύπτει η παράβαση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ