Πάτρα: Τι απαντά ο διοικητής για την 20χρονη που πήγε στο νοσοκομείο μετά το Johnson & Johnson

Πάτρα: Τι απαντά ο διοικητής για την 20χρονη που πήγε στο νοσοκομείο μετά το Johnson & Johnson

Δεν σχετίζεται με το εμβόλιο της Johnson & Johnson η περιπέτεια υγείας της κόρης γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος δημοσιεύματα που ανέφεραν πως 20χρονη κοπέλα εμφάνισε συμπτώματα θρόμβωσης και εισήχθη στο νοσοκομείο μετά τη λήψη μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος τόνισε στο pelop.gr πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα έχουν ακουστεί: «Διάβασα έκπληκτος τα δημοσιεύματα και θέλω να αναφέρω πως δεν έχουν δοθεί ούτε αντιπηκτικά, αλλά ούτε και υπάρχει διάγνωση πως έχει συμπτώματα θρόμβωσης η κοπέλα, τα οποία οφείλονται στο εμβόλιο».

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της νεαρής, ο διοικητής του νοσοκομείου δήλωσε:

«Η 20χρονη φέρει κάποιες μελανιές στα πόδια της, αλλά οι γιατροί του νοσοκομείου μας δεν τις συνδέουν με το εμβόλιο. Δεν μπορεί να θεωρηθεί περίπτωση θρόμβωσης. Θα την εξετάσει και κάποιος δερματολόγος για να φανεί πού οφείλονται οι μελανιές. Αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως σε καμία περίπτωση δεν δόθηκαν αντιθρομβωτικά φάρμακα στην 20χρονη».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά νωρίτερα, η 20χρονη κοπέλα – κόρη γνωστού επιχειρηματία της περιοχής – έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, καθώς είχε κανονίσει να πάει διακοπές σε νησί στα τέλη του μήνα.

Το πρωί της Τρίτης ανέβασε πυρετό και παρατηρήθηκαν τουλάχιστον 5 μελανώματα στα πόδια της και γι’ αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ