Πασίγνωστη YouTuber έδειξε βίντεο με ομαδικό βιασμό 16χρονης στους εκατομμύρια followers της

Πασίγνωστη YouTuber έδειξε βίντεο με ομαδικό βιασμό 16χρονης στους εκατομμύρια followers της

Το εν λόγω υλικό παιδικής πορνογραφίας το είδαν εκατομμύρια μάτια, καθώς μόνο στο Instagram η 30χρόνη Yoseline απαριθμεί περισσότερους από 7 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η Yoseline Hoffman, γνωστή και ως YosStop, είναι μια πασίγνωστη άλλα και άκρως αμφιλεγόμενη YouTuber από το Μεξικό. Η 30χρόνη συνελήφθη για κατοχή αλλά και δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού, το οποίο απεικονίζει μια 16χρόνη να βιάζεται ομαδικά.

Το εν λόγω υλικό παιδικής πορνογραφίας το είδαν εκατομμύρια μάτια, καθώς μόνο στο Instagram η 30χρόνη Yoseline απαριθμεί περισσότερους από 7 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η Yoseline κρατείται με απόφαση δικαστή χωρίς να έχει οριστεί εγγύηση, κατηγορούμενη ότι χρησιμοποίησε ένα βίντεο του 2018 με τον ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού για να ντροπιάσει το θύμα και να ξεκινήσει μια άσχημη εκστρατεία παρενόχλησης, σύμφωνα με την El País.

Η 30χρονη Hoffman έδειξε το βίντεο του βιασμού που είχε αποθηκεύσει σε τηλέφωνο κατά τη διάρκεια ενός δικού της βίντεο στο YouTube και προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στο θύμα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

«Αυτή η γυναίκα τους άφησε να βάλουν ένα μπουκάλι Moët στον κόλπο της για τρία πακέτα τσιγάρα. Και μετά αυτή η γυναίκα έγινε τόσο δημοφιλής επειδή ήταν τόσο π@@@@να», είπε στο βίντεο, το οποίο αργότερα διαγράφηκε.

Ποιο ήταν το θύμα του βιασμού

Το θύμα είναι της τραγικής αυτής υπόθεσης είναι η 16χρόνη Ainara Suarez, η οποία κατήγγελε το 2018 όταν ήταν 16 ετών, ότι τέσσερις άνδρες την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Η Suarez, χρειάστηκε πάρα πολλές θεραπείες για να ξεπεράσει τον εφιάλτη που βίωσε στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών, ενώ τονίζει ότι η κίνηση της YouTuber να δείξει δημόσια το βίντεο της κακοποίησης της, την συντάραξε ξανά ψυχολογικά. Ο δικηγόρος της δήλωσε πως είναι ξεκάθαρο ότι οι ενέργειες της YouTuber είναι εγκληματικές.

Μετά την δημοσιοποίηση από την Hoffman του βίντεο του βιασμού στο YouTube, άρχισε η αναπαραγωγή του από πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Η Suárez, η οποία χρειάστηκε θεραπεία για να ξεπεράσει τα όσα εφιαλτικά της συνέβησαν, λέει ότι είναι στόχος εκστρατείας παρενόχλησης μετά το βίντεο της Hoffman. Δικηγόρος της δήλωσε πως είναι ξεκάθαρο ότι οι ενέργειες της YouTuber είναι εγκληματικές.

Η σταρ του YouTube πάλι αναφέρθηκε στο θέμα μέσω ενός μηνύματος στα social media. «Έχουν προσπαθήσει να με εμπλέξουν σε ένα αδίκημα που δεν διέπραξα ποτέ. Εμπιστεύομαι πλήρως όμως την αλήθεια και την κοινή λογική. Δυστυχώς, βρίσκομαι μπλεγμένη σε ένα θέμα που δεν έχει να κάνει με εμένα. Ελπίζω όμως όλα να ξεκαθαρίσουν σύντομα».

Η Hoffman, η μόνη που έχει συλληφθεί σχετικά με τη σεξουαλική επίθεση, βρίσκεται αντιμέτωπη με φυλάκιση 14 ετών αν καταδικαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ