Εμφανίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από «κρυφτούλι» μηνών – Καλυμμένος με μάσκα, καπέλο και γυαλιά

Εμφανίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από «κρυφτούλι» μηνών – Καλυμμένος με μάσκα, καπέλο και γυαλιά

Πρώτη φωτογραφία του Πέτρου Φιλιππίδη μετά τη δίωξη για βιασμό.

Έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Πέτρο Φιλιππίδη για πρώτη φορά μετά τη δίωξη εις βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Τον ηθοποιό εντόπισε ο φακός του YouWeekly στο κέντρο της Αθήνας σε μια… ινκόγκνιτο εμφάνιση: μάσκα που κάλυπτε όλο το πρόσωπό του (αν και πλέον δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της σε εξωτερικούς χώρους), γυαλιά ηλίου, καπέλο και φουλάρι στο λαιμό.

Ο Φιλιππίδης φαίνεται να μιλάει σε έντονο ύφος στο κινητό του τηλέφωνο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

   

Πλησιάζει η ώρα του ανακριτή

Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν αποκαλύφθηκαν οι βαρύτατες καταγγελίες εις βάρος του, ο ηθοποιός και θιασάρχης δεν είχε ξεμυτίσει από τη βίλα του στο Ψυχικό.

Στο «χρυσό κλουβί» του Ψυχικού, ο Φιλιππίδης έβλεπε μόνο τη σύζυγό του, Ελπίδα, και τον γιο του. Δεν είχε φύγει καθόλου από το σπίτι του, εκτός από το διάστημα που μεταφέρθηκε με κρίση στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου και παρέμεινε τρεις μέρες.

Μετά τις καταγγελίες και τις μηνύσεις εις βάρος του, φίλοι και συνάδελφοι κράτησαν αποστάσεις, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι από τους περίπου 54 μάρτυρες που είχε προτείνει, τελικά κατέθεσαν μόνο 7, ανάμεσά τους και η σύζυγός του, Ελπίδα.

Οι μέρες για τον ηθοποιό περνούν βασανιστικά, αφού από τη μία φοβάται τη στιγμή που θα περάσει την πόρτα του ανακριτή, καθώς μπορεί να αποφασιστεί η προφυλάκισή του, από την άλλη θέλει να προχωρήσει η υπόθεση και να μη νιώθει όμηρος των επικείμενων αποφάσεων της Δικαιοσύνης. 

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η κλήση του ηθοποιού από την ανακρίτρια έχει αργήσει αρκετά, καθώς εδώ και πάνω από ένα μήνα μελετά τον φάκελο της υπόθεσής του. Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι αν η κλήση του ηθοποιού στον ανακριτή δεν γίνει μέσα στον Ιούλιο, τότε είναι πολύ πιθανό να κληθεί τον Σεπτέμβριο.

Το πιθανότερο είναι να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση στη συνέχεια θα πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας – σημειώνεται ότι μέχρι τώρα είχε αποφύγει να προσέλθει αυτοπροσώπως στις αρμόδιες αρχές – προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις και να κριθεί η προσωρινή ή μη κράτησή του.

Εντωμεταξύ, έπειτα από συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ