Εστίαση: Προς αναβολή τα μέτρα – Τι θα αλλάξει στους κλειστούς χώρους

Εστίαση: Προς αναβολή τα μέτρα – Τι θα αλλάξει στους κλειστούς χώρους

Έτοιμη να επανεξετάσει το πλαίσιο των μέτρων για την εστίαση και τη διασκέδαση δηλώνει η κυβέρνηση, καθώς η δεύτερη - όπως αποδεικνύεται από τις συνέπειες των κορωνοπάρτι - φαίνεται να οδηγεί τη διασπορά του νέου κορωνοϊού, κάτι που έχουν επιβεβαιώσει και οι ειδικοί.

Σε αναγκαστική «στροφή» οδηγείται, όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση, στο θέμα των μέτρων που θα ισχύσουν στην εστίαση, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού, λόγω της μετάλλαξης Δέλτα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις, η κυβέρνηση δηλώνει έτοιμη να επανεξετάσει το πλαίσιο των μέτρων για την εστίαση και τη διασκέδαση, καθώς η δεύτερη – όπως αποδεικνύεται από τις συνέπειες των κορωνοπάρτι – φαίνεται να οδηγεί τη διασπορά, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ειδικοί.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, ο οποίος, μιλώντας στο «ΜEGA Σαββατοκύριακο», είπε ότι επανεξετάζεται το πλαίσιο λειτουργίας της εστίασης.

«Επειδή θέλουμε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας μέσα στο καλοκαίρι, η λέξη που πρέπει να συνοδεύει αυτό το διάστημα είναι η προσαρμογή. Τα μέτρα, τα προσαρμόζουμε με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα», εξήγησε ο κ. Πέτσας.

Και προσέθεσε ότι «εξετάζεται ξανά όλο το πλαίσιο για τη λειτουργία της εστίασης – αυτά που είχαν ανακοινωθεί για αμιγείς και μικτούς», τονίζοντας ότι είναι «άλλο πράγμα ένα εστιατόριο, άλλο ένα κέντρο διασκέδασης και άλλο ένα μπαρ σε μια τουριστική περιοχή».

«Έχουν εξαγγελθεί συγκεκριμένα μέτρα για τις 15 Ιουλίου. Αν χρειαστεί να προσαρμοστούν, θα προσαρμοστούν», κατέληξε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ