Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την καταγγελία της στον Πέτρο Φιλιππίδη

Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την καταγγελία της στον Πέτρο Φιλιππίδη

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να καταγγείλει πριν από μερικούς μήνες τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός εξήγησε πως τόσο η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου όσο και αυτή της Ζέτας Δούκα, την έκαναν να μιλήσει ανοιχτά για τη δική της εμπειρία, για να σταματήσει αυτός ο κλοιός του φόβου.

Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την καταγγελία της στον Πέτρο Φιλιππίδη

-Πως πήρατε την απόφαση για καταγγελία;

Θα σου μιλήσω προσωπικά γιατί δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους των άλλων κοριτσιών. Επειδή έχω στενή σχέση με τη Ζέτα Δούκα, θεώρησα ηθική μου υποχρέωση να τη στηρίξω αρχικά μπαίνοντας στη διαδικασία να μοιραστώ τη δική μου ιστορία, από τη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η προσπάθεια να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα.

Σκοπός μας δεν ήταν να διαβάλλουμε κανέναν, σκοπός μας ήταν να τελειώνει αυτό το μαρτύριο. Αυτός ο φόβος ότι θα πηγαίναμε εμείς ή κάποιος άλλος σε δουλειά και θα φεύγαμε από εκεί πληγωμένοι.

Δε μπορούσα άλλο να το σηκώνω μέσα μου, ήταν κάτι το οποίο γνωρίζαμε ότι συμβαίνει, μας έχει συμβεί εμάς ή το είχαμε ακούσει και έμενε εκεί.. Ήταν η σωστή στιγμή, μπήκε μπροστά η Σοφία Μπεκατώρου, μετά η Ζέτα, ήταν ηθική υποχρέωση να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία για να στηρίξουμε και να προστατεύσουμε το μέλλον άλλων ανθρώπων που ενδεχομένως να βίωναν κάτι αντίστοιχο.

Πηγή:nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ