Στις φυλακές της Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στις φυλακές της Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Φιλιππίδης έφθασε με κλούβα της Αστυνομίας γύρω στη 1:10 το μεσημέρι χωρίς τη συνοδεία περιπολικών και θα περάσει το πρώτο βράδυ του στις φυλακές της Τρίπολης.

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγήθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιουλίου ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακριτή για αδικήματα σεξουαλικής φύσης και συγκεκριμένα για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Ο Φιλιππίδης έφθασε με κλούβα της Αστυνομίας γύρω στη 1:10 το μεσημέρι χωρίς τη συνοδεία περιπολικών και θα περάσει το πρώτο βράδυ του στις φυλακές της Τρίπολης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την μεταγωγή του κ. Φιλιππίδη στις φυλακές της Τρίπολης.

  

Οι καταγγελίες

Τον χορό των καταγγελιών που οδήγησε στην πτώση του ηθοποιού άνοιξαν οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη.

Οι τρεις ηθοποιοί κατέθεσαν εγγράφως τις καταγγελίες τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους από τον ηθοποιό, δίνοντας το θάρρος σε τρεις γυναίκες να μιλήσουν για την οδυνηρή εμπειρία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι πράξεις που του αποδίδονται από τρεις γυναίκες συνέβησαν, όπως έχουν καταγγείλει, το 2008, το 2010 και το 2014.
Σε ό,τι αφορά τον βιασμό, η γυναίκα που στρέφεται κατά του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρει πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά μέσα στο θέατρο «Ήβη» το 2008 και ενώ είχε πάει σε επαγγελματική συνάντηση.
Σε ό,τι αφορά την κατηγορία του βιασμού, ο ηθοποιός αρνήθηκε ότι επιχείρησε να την προσεγγίσει ερωτικά και έκανε λόγο για εμμονή που είχε μαζί του η καταγγέλλουσα.  

Πώς πέρασε το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ

Το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς.

Ο ίδιος είχε πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του.

Οι εξελίξεις με την υπόθεση του ηθοποιού είναι ραγδαίες μετά την απόφαση να κριθεί προφυλακιστέος μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή. 

«Δεν το περίμενα αυτό που κάνατε»

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να σοκαρίστηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στη φυλακή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια του ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν: «Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…».   

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ