Που είναι κρυμμένος ο Γιώργος Κιμούλης, τώρα που προφυλακίστηκε ο Φιλίππιδης

Που είναι κρυμμένος ο Γιώργος Κιμούλης, τώρα που προφυλακίστηκε ο Φιλίππιδης

Εξαφανισμένος ο γνωστός ηθοποιός; Όχι και τόσο…

Ήταν τέλη Γενάρη όταν ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκε από τους πρώτους στο «στόχαστρο» σε αυτή την αδιανόητη ιστορία που εκτυλίχθηκε γύρω από το ελληνικό θέατρο. Εκείνος, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Πέτρος Φιλιππίδης που από σήμερα κάνει παρέα στο προαύλιο των φυλακών Τρίπολης με τον Δημήτρη Λιγνάδη!

Η Ζέτα Δούκα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Κατερίνα Λέχου, η Αιμιλία Υψηλάντη, η Τζένη Ιωακειμίδου: Εκείνος έβγαλαν στην φόρα τα άπλυτα του Κιμούλη. Τον κατήγγειλαν για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία. Για πράγματα αδιανόητα που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν με το προφίλ ενός ανθρώπου της τέχνης.

Ο ίδιος τότε είχε αντιδράσει έντονα, απειλώντας αρχικά τη συνάδελφό του με νομικές κινήσεις. Ωστόσο δεν έκανε τίποτα. Απλά αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης επέλεξε τον δρόμο της σιωπής και σε αυτόν βαδίζει μέχρι και σήμερα.

Φαίνεται, ωστόσο, πως του έχει λείψει ιδιαίτερα η τέχνη του, γι’ αυτό και αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτήν, έστω και χωρίς να… φαίνεται. Τι εννοούμε; Οπως αποκάλυψε το 20/20mag.gr o Γιώργος Κιμούλης ανέλαβε να επιμεληθεί σκηνοθετικά την παράσταση «Κάντω Τζαβέλλα – Δραγώι στα χρόνια της Επανάστασης», που όμως έχει σκηνοθέτη τον Μενέλαο Τζαβέλλα. Άλλωστε πρόκειται για την ιστορία των προγόνων του…

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει διαγραφεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, καθώς η υπόθεσή του έχει μεταφερθεί προς εξέταση για τον Σεπτέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ