Χαμός στον αέρα εκπομπής για την προφυλάκιση Φιλιππίδη – «Είναι μια όμορφη μέρα»

Χαμός στον αέρα εκπομπής για την προφυλάκιση Φιλιππίδη – «Είναι μια όμορφη μέρα»

Δείτε το απίστευτο βίντεο...

Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται από χθες ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η είδηση της προφυλάκισης του γνωστού ηθοποιού έχει γίνει, όπως είναι λογικό, πρώτο θέμα σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Αυτό συνέβη και στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι τόνοι ανέβηκαν, ανάμεσα στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα και τον δημοσιογράφο, Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Αφορμή στάθηκαν κάποιες δηλώσεις που έγιναν στο στούντιο έκαναν λόγο για «άσχημη μέρα για το ελληνικό θέατρο».

«Είναι μια όμορφη μέρα»

Η απάντηση από τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα ήταν σε πολύ έντονο ύφος.

«Εγώ δεν μπορώ να ακούω συνέχεια ότι είναι μια δυσάρεστη είδηση και μια δυσάρεστη μέρα. Είναι δυσάρεστη για έναν άνθρωπο, αλλά ευχάριστη για πολλούς άλλους. Το δυσάρεστο ποιο είναι; Είναι ευχάριστο που τα πράγματα ξεδιαλύνονται. Δεν είναι να κατεβάζουμε τα μούτρα, δεν πέθανε κανείς. Είναι κοντά στη δικαίωση πρόσωπα που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ» είπε αρχικά.

«Δεν είναι απομυθοποίηση του ελληνικού θεάτρου, είναι μερικών ανθρώπων που φέρονται να έχουν κάνει κάποιες τραγικές πράξεις. Είναι μια όμορφη μέρα, εγώ το βλέπω έτσι. Δεν βλέπω άσχημη μέρα, συγγνώμη. Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος, τώρα είναι μια όμορφη μέρα. Ο ήλιος καΙ το φως βγαίνει στο θέατρο τώρα, δεν είναι μαύρη, είναι άσπρη μέρα, φωτεινή» πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε το απόσπασμα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ