Έγκλημα στη Δάφνη: Αυτός είναι ο δολοφόνος που έσφαξε τη γυναίκα του – Τι περιγράφουν οι γείτονες (vids+pics)

Έγκλημα στη Δάφνη: Αυτός είναι ο δολοφόνος που έσφαξε τη γυναίκα του – Τι περιγράφουν οι γείτονες (vids+pics)

Δείτε το θύμα και τον δολοφόνο

Ως ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά περιγράφουν στο protothema.gr οι γείτονες της πολυκατοικίας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη, την σχέση του 40χρονου συζυγοκτόνου με την 31χρονη δολοφονηθείσα γυναίκα του.

Ο 40χρονος διατηρεί ψητοπωλείο στην περιοχή ενώ εδώ και δύο χρόνια που έμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν είχαν αναπτύξει καμία ιδιαίτερη σχέση με τους υπόλοιπους ενοίκους.

Αυτό είναι το ζευγάρι

Έγκλημα στη Δάφνη: Αυτός είναι ο δολοφόνος που έσφαξε τη γυναίκα του

Τι περιγράφουν οι γείτονες

Όπως αναφέρει ένοικος της πολυκατοικίας στις 11 Ιουλίου το ζευγάρι είχε τσακωθεί τόσο έντονα που η ίδια έφτασε στο σημείο να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία: «Τουλάχιστον δύο χρόνια μένουν εδώ ακριβώς στο διπλανό διαμέρισμα. Το εύρος των ηλικιών τους είναι 35 με 40 χρονών. Ήταν ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά, δεν έσκασε κάτι ξαφνικό. Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει καταγγελία στην αστυνομία γιατί είχαν τσακωθεί την ημέρα εκείνη και ακούγονταν στην πολυκατοικία.

Η αστυνομία ήρθε την ημέρα εκείνη, πέρασε το περιπολικό από κάτω και μέχρι εκεί. Δεν νομίζω οι αστυνομικοί να τους χτύπησαν την πόρτα, δεν έκαναν κάτι. Με την διαχειρίστρια είπαμε πως κάποιος έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και την κάλεσα τελικά εγώ. Γενικά ακούγαμε φασαρία δεν μπορώ να περιγράψω, αν την χτυπούσε δεν ξέρω. Δεν γνωρίζαμε ούτε τα ονόματά τους. Η μόνη φορά που μας χτύπησαν την πόρτα ήταν την περίοδο της καραντίνας, που χρειάστηκε ο γιος τους εξαιτίας της τηλεργασίας τον κωδικό του ίντερνετ γιατί τους το είχαν κόψει».

Ο συζυγοκτόνος διατηρεί ψητοπωλείο στην περιοχή

«Ο συγκεκριμένος έχει ένα ψητοπωλείο και κάποιες από τις παραγγελίες μας τις κάναμε εκεί. Το μαγαζί το έχει στην πλατεία Χαραυγής στη Δάφνη. Μαζί μας τουλάχιστον δεν είχαν αναπτύξει κάποιες επαφές, με άλλους εδώ στην πολυκατοικία δεν ξέρω, εκτός κι αν τους βλέπαμε στο ασανσέρ και λέγαμε ένα καλημέρα – καλησπέρα» εξηγεί η ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε η γυναίκα που βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι του συζύγου της.

«Τελικά την σκότωσε»

Σοκ προκαλεί η ανάρτηση μιας κοπέλας στα social media, της οποίας η καταγγελία φέρεται να σχετίζεται με τη γυναικοκτονία στη Δάφνη, δεδομένου ότι χρονικά συμπίπτει και η καταγγελία για τον έντονο καυγά.

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!» αναφέρει στην καταγγελία της η κοπέλα η οποία έκανε σήμερα ανάρτηση αναφέροντας: «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Έγκλημα στη Δάφνη: Αυτός είναι ο δολοφόνος που έσφαξε τη γυναίκα του

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ