Θρίλερ στην Αθήνα – Αφησαν πτώμα Κινέζου έξω από νοσοκομείο

Θρίλερ στην Αθήνα – Αφησαν πτώμα Κινέζου έξω από νοσοκομείο

Ο Κινέζος είχε εξαφανιστεί στα μέσα Ιουλίου

Θρίλερ με την εγκατάλειψη, χθες το βράδυ, του άψυχου σώματος ενός 31χρονου αλλοδαπού από ομάδα αγνώστων που τον άφησαν έξω από ιδιωτικό νοσοκομείο στους Αμπελόκηπους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 3-4 ατόμων άφησε έξω από το νοσοκομείο τον 31χρονο ο οποίος εξετάζεται αν ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να έχει πεθάνει εξαιτίας χρήσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα κινεζικής καταγωγής για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στα μέσα Ιουλίου από το κέντρο της Αθήνας.

Το άτομο αυτό αναγνωρίστηκε από τατουάζ που έφερε στο σώμα του.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρχει αλλεπάλληλα συμβάντα (δολοφονίες ή εξαφανίσεις) Κινέζων που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας.

Για τους συγκεκριμένους υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν θύματα απαγωγής για λύτρα από μέλη της κινεζικής μαφίας που δρα στο κέντρο.

Την έρευνα για την περίεργη, όσο και σοβαρή αυτή υπόθεσε διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Στις 12 Ιουλίου είχε εκδοθεί η εξής ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Στις 12/06/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ομόνοιας, ο Χουάγκουανγκ (ον). Λιν (επ.), 31 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χουάγκουανγκ (ον). Λιν (επ.) στις 12/6/2021 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Χουάγκουανγκ (ον). Λιν (επ.) έχει ύψος 1.85 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και κοντό παντελόνι. Δεν φορούσε παπούτσια. Φέρει δερματοστιξία στο στήθος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ