Ασύλληπτες εικόνες από τον πύρινο εφιάλτη στην Εύβοια – Ολιγωρία καταγγέλλουν τοπικοί άρχοντες

Ασύλληπτες εικόνες από τον πύρινο εφιάλτη στην Εύβοια – Ολιγωρία καταγγέλλουν τοπικοί άρχοντες

Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από την πύρινη κόλαση της Εύβοιας.

Δύσκολες ώρες ζουν το τελευταίο 24ωρο οι κάτοικοι στις Ροβιές ενώ ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού καταγγέλλει ο Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, κ. Δημήτρης Χασιώτης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δηλώσεις του στο ghettomagazine.gr «η φωτιά 3 ώρες έκαιγε και μετά από 3 ολόκληρες ώρες εμφανίστηκαν 2 ελικόπτερα».

Ο κ. Χασιώτης χαρακτήρισε την κατάσταση πάρα πολύ σοβαρή, καθώς η φωτιά καίει σε τρία μεγάλα μέτωπα, ανεξέλεγκτη. Οι πυροσβέστες κυνηγούν κυριολεκτικά τις φλόγες μέσα στις αυλές των σπιτιών και προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες των κατοίκων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Από την πρώτη στιγμή που αντιληφθήκαμε την φωτιά, ο Δήμαρχος πίεσε έντονα και ζήτησε Canadair, εναέριες και επίγειες δυνάμεις ώστε να βοηθήσουν, και για 3 ώρες δεν είχε εμφανιστεί κανένα. Η φωτιά 3 ώρες έκαιγε και μετά από 3 ολόκληρες ώρες εμφανίστηκαν 2 ελικόπτερα. Μετά όμως βράδιασε, αυτό ήταν.

Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν και πετούσαν περισσότερα. Πριν 1 ώρα γνωρίζω ότι πετούσαν 3 ελικόπτερα και αεροπλάνα και ότι αυτά θα γίνουν σύνολο 5. Αυτό γνωρίζω τώρα. Η φωτιά καίει σε τρία μεγάλα μέτωπα, ανεξέλεγκτα. Είναι πολύ επικίνδυνο να μπει στις Ροβιές. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση, πάρα πολύ σοβαρή. Βρισκόμαστε στο έλεος!»

Οι στιγμές είναι δραματικές και όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, πολίτες έχουν αποκλειστεί από τη φωτιά και υπάρχει άμεση ανάγκη να μεταφερθούν με καράβι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από την παραλία στις Ροβιές με σκάφη του Λιμενικού. Από τα σκάφη, τα βίντεο από το πύρινο μέτωπο, κόβουν την ανάσα!

Δείτε το:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ