Συγκλονιστική μαρτυρία – Πώς σώθηκα με πλοίο από τη φωτιά στην Εύβοια

Συγκλονιστική μαρτυρία – Πώς σώθηκα με πλοίο από τη φωτιά στην Εύβοια

Άπαντες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με πλωτά μέσα από την παραλία. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, οι πολίτες επιβιβάστηκαν σε πέντε σκάφη του Λιμενικού, αλλά και ιδιωτών και στην συνέχεια μετεπιβιβάστηκαν όλοι τους στο πλοίο «ΠΑΡΑΛΟΣ»

Εφιαλτική είναι η κατάσταση στις Ροβιές Ευβοίας, όπου εδώ και λίγη ώρα η φωτιά έχει εισβάλει εντός του οικισμού, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς ακούγονται συνεχώς εκρήξεις σε σπίτια.

Νωρίτερα σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό, όταν 85 πολίτες βρέθηκαν εγκλωβισμένη στην παραλία της περιοχής.

Άπαντες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με πλωτά μέσα από την παραλία. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, οι πολίτες επιβιβάστηκαν σε πέντε σκάφη του Λιμενικού, αλλά και ιδιωτών και στην συνέχεια μετεπιβιβάστηκαν όλοι τους στο πλοίο «ΠΑΡΑΛΟΣ».

Εν συνεχεία μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από τη φλεγόμενη παραλία στο λιμάνι της Αιδηψού. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κανένας από τους απομακρυνθέντες δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πώς σώθηκα από τη φωτιά στις Ροβιές

Συγκλονίζει η μαρτυρία στο MEGA της Μελίνας Βατινέλ, διασωθείσας από τον πύρινο εφιάλτη στις Ροβιές.

«Ήμασταν παραθεριστές. Η φωτιά ξεκίνησε εδώ και 2 ήμερες πάνω στο βουνό, έκαιγε διάφορα χωριά. Φύγαμε από τους Κουρκουλούς, κατεβήκαμε στις Ροβιές και βλέπαμε από μακριά τις φλόγες, κάποια στιγμή κόπασε αυτό μέσα στη νύχτα, έτσι σκεφτήκαμε ότι είναι υπό έλεγχο η φωτιά» σημειώνει, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Μελίνα Βατινέλ.

«Το πρωί είδαμε ότι υπάρχει αναζωπύρωση λόγω των ανέμων. Ήμασταν για μπάνιο, δεν είχαμε αντιληφθεί πόσο κοντά είναι οι φλόγες» τονίζει η διασωθείσα και συμπληρώνει:

«Είχε πάρα πολύ καπνό, μείναμε 80 άτομα στην παραλία δεν μπορούσαμε να φύγουμε από πουθενά. Ήρθε το λιμενικό, ήταν εξαιρετικός ο συντονισμός. Ανεβήκαμε σε βάρκες και μετά μας πήγαν στο φέρι μποτ. Ήταν δύσκολο γιατί φυσούσε πολύ».

«Τώρα είμαστε στην Αιδηψό και περιμένουμε» καταλήγει η διασωθείσα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ