Γνωστή rock μπάντα συνδράμει την οικογένεια του πεσόντος πυροσβέστη

Γνωστή rock μπάντα συνδράμει την οικογένεια του πεσόντος πυροσβέστη

Οι Planet of Zeus χαρίζουν όλα τα έσοδα από την ψηφιακή διάθεση του συνόλου της δισκογραφίας τους

Με ανάρτησή τους σε Facebook και Instagram τα μέλη της heavy rock μπάντας που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό από το 2000, οπότε και συστάθηκε, ανακοίνωσαν την έμπρακτη υποστήριξή τους στην οικογένεια του Βασίλη Φ.

Ο λόγος για τους Planet of Zeus και τον πυροσβέστη που έχασε την ζωή του επιχειρώντας εναντίον της φωτιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Το συγκρότημα επέλεξε να διαθέσει ψηφιακά το σύνολο της δισκογραφίας του με 90% έκπτωση και όλα τα έσοδα να αποδοθούν στην οικογένεια του νεαρού θύματος.

Δείτε τι έγραψε η μπάντα:
Θα μπορούσαμε να γράψουμε σεντόνια ολόκληρα για αυτά που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα έχουν γραφτεί.

Από την μεριά μας το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμβάλλουμε στην βοήθεια προς την οικογένεια του Εθελοντή Πυροσβέστη που έχασε την ζωή του δίνοντας την δικιά του μάχη στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Για τις επόμενες 48 ώρες το σύνολο της δισκογραφίας μας θα διατίθεται ψηφιακά με discount 90% (4,95 ευρώ). Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν θα μεταφερθούν απευθείας στην οικογένεια του Βασίλη Φ.

Είμαστε σίγουροι ότι ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να γίνει.

Η ανάρτησή τους στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ