Η Έλενα Ακρίτα θα βρεθεί στα δικαστήρια για τις αναρτήσεις της στο Facebook

Η Έλενα Ακρίτα θα βρεθεί στα δικαστήρια για τις αναρτήσεις της στο Facebook

Μηνύεται από εκκλησιαστικό site για το σχόλιο «διώξατε 5.000 δασοπυροσβέστες και προσλάβατε περίπου 4.000 παπάδες».

Μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα κατέθεσε εκκλησιαστικό site, το οποίο υποστηρίζει πως η γνωστή δημοσιογράφος καταφέρεται με σχόλιο της στο Facebook εναντίον των ιερέων και πως μέσω αυτού μπορεί να προκληθεί κοινωνική αναταραχή.

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε γράψει στην επίμαχη ανάρτησή της σχολιάζοντας καυστικά τα νέα από τα μέτωπα των πυρκαγιών πως: “Διώξατε 5.000 δασοπυροσβέστες και προσλάβατε περίπου 4.000 παπάδες. Μπορεί να μη σβήνουν οι φωτιές στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον κάποιοι προσεύχονται πάνω στις στάχτες της”.

Η ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της γνωστής δημοσιογράφου κατηγορώντας την για προτροπή σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων.

“Να θυμίσουμε πως η κυρία Ακρίτα για άλλη μια φορά επέλεξε να προκαλέσει, χωρίς να διστάσει σε μια τόσο δύσκολη για τη χώρα συγκυρία να βάλει την μια ομάδα εναντίον της άλλης διασπείροντας τον διχασμό”, αναφέρει ο συντάκτης δημοσιεύματος που αναφέρεται στη μήνυση ενώ παραθέτει τι προβλέπει το άρθρο 1 του Νόμου 927/1979 για την “Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους”.

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ