Ραγδαίες εξελίξεις – Αποφυλακίζεται άμεσα ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Ραγδαίες εξελίξεις – Αποφυλακίζεται άμεσα ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Ποιοι είναι το «παραθυράκι» του ηθοποιού;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις φυλακές Τρίπολης, όντας κατηγορούμενος για βιασμό και απόπειρες βιασμού, με τον ίδιο να ψάχνει τον τρόπο να βγει από τα κάγκελα.

Ο γνωστός ηθοποιός, που τυχαίνει να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, χωρίς πάντως να έχουν τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους, επιχειρεί να κερδίσει την αποφυλάκισή του και φαίνεται, ότι υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες να τα καταφέρει.

Ο Φιλιππίδης έχει δυο επιλογές. Η πρώτη να καταθέσει προσφυγή στο ένταλμα προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας. Σε μια τέτοια περίπτωση η υπόθεση φεύγει από τα χέρια της ανακρίτριας που την εξέτασε αρχικά, επανεξετάζεται και βγαίνει η οριστική απόφαση.

Νομικοί κύκλοι λένε στο instanews.gr ότι αυτή είναι η πιο πιθανή εξέλιξη και η μοναδική ρεαλιστική ελπίδα του Φιλιππίδη. Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο ηθοποιός προφυλακίστηκε επειδή είναι ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων. Είναι προφανές λοιπόν ότι εκεί θα χτυπήσει λέγοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς η τελευταία πράξη για την οποία κατηγορείται έγινε πριν 7 χρόνια.

Η δεύτερη επιλογή απαιτεί περισσότερο χρόνο. Μετά το πέρας κάποιων μηνών ο Φιλιππίδης καταθέτει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Για να γίνει αυτό και να αποφυλακιστεί όμως θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ή λόγοι υγείας ή να έχουν προκύψει νέα στοιχεία και δεδομένα στην υπόθεση. Και για την ώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει…

Οι κινήσεις της συζύγου και η δύσκολη κατάστασή της

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην φυλακή, με τον γνωστό ηθοποιό, που διατηρεί ένα σκοτεινό μυστικό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, να έχει καταγγελθεί για βιασμό και απόπειρες βιασμού, αλλά να έχει πάντοτε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Λίγο μετά την απολογία της, στην οποία τασσόταν υπέρ του συζύγου της, φυσικά, αποφάσισε να κλείσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει αν και μαθαίνουμε πως ούτως ή αλλιώς δεν είναι πολύ ενεργή καθώς το τελευταίο που την απασχολεί αυτή την περίοδο είναι να ποστάρει.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ