Παιδικοί σταθμοί – Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τα voucher

Παιδικοί σταθμοί – Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τα voucher

Οι προϋποθέσεις για την επιλογή των δικαιούχων.

Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, περιμένουν αρκετές οικογένειες προκειμένου να δουν αν είναι δικαιούχοι των voucher.

Σήμερα, Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2021-2022 και το παράλληλο πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας.

Επίσης όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας, τα οριστικά αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν στις 20 Αυγούστου στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Παιδικοί σταθμοί ΕΕΤΑΑ

Προϋπόθεση για την επιλογή των δικαιούχων είναι το ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020 να μην υπερβαίνει τα 33.000 ευρώ για γονείς με έως δύο παιδιά, τα 36.000 ευρώ για τρία, τα 39.000 ευρώ για τέσσερα και τα 42.000 ευρώ για ζευγάρια με πέντε παιδιά και άνω. 

Τα voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, φέτος θα συμπεριλαμβάνουν και τις μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, καθώς εντάχτηκαν 15.000 επιπλέον δικαιούχοι μέσα από την αύξηση του προϋπολογισμού με επιπλέον 30.000.000 ευρώ.

Στις μητέρες- δικαιούχους θα χορηγηθεί ένα voucher αξίας 180 ευρώ ανά μήνα για την κάλυψη του κόστους των βρεφονηπιακών σταθμών της επιλογής τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ