Επιβεβαιώνονται οι φήμες για τη γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη

Επιβεβαιώνονται οι φήμες για τη γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι επόμενες κινήσεις της.

Επισκεπτήριο δεν χάνει η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, στις φυλακές Τρίπολης, η οποία παρά το όσα συνέβησαν παραμένει βράχος στο πλευρό του ηθοποιού.

Μερικές ημέρες πριν, είχε διαρρεύσει πως ο Φιλιππίδης στην τελευταία τους συνάντηση της ζήτησε να εγκαταλείψει τη χώρα μαζί με τον γιο τους, Δημήτρη, προκειμένου «να μην καταστραφεί η ζωή τους» λόγω των κατηγοριών που βαραίνουν τον ίδιο.

Τώρα, οι εν λόγω φήμες επιβεβαιώνονται, με την ίδια ωστόσο να επιμένει να μείνει στην Ελλάδα μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο με την αίτηση αποφυλάκισης του Φιλιππίδη. Ο ίδιος, της είχε ζητήσει να παραμείνει σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους τους προκειμένου εκείνοι να μην επαναπαυθούν στο ελάχιστο, οδηγία που η Νίνου ακολούθησε πιστά.

Οι δικηγόροι του, του έχουν δώσει ελπίδες πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες το αίτημά του να γίνει δεκτό, κάτι που έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με όσα υποστηρίζουν νομικοί που δεν εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η Ελπίδα Νίνου σκοπεύει να παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι να έχουν στα χέρια τους την απάντηση για το αίτημα αποφυλάκισης που έχει κατατεθεί, όμως αν αυτή είναι απορριπτική, κατά πάσα πιθανότητα θα εγκαταλείψει τη χώρα μαζί με τον γιο της.

Πηγή: instanews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ