Πάτρα – Σε σοβαρή κατάσταση έγκυος 7 μηνών με κορωνοϊό – Θα της κάνουν καισαρική

Πάτρα – Σε σοβαρή κατάσταση έγκυος 7 μηνών με κορωνοϊό – Θα της κάνουν καισαρική

Μιλώντας ο διευθυντής ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, δήλωσε ότι «νοσηλεύουμε εδώ και τρεις μέρες μια έγκυο 30 εβδομάδων από τη Ζάκυνθο, η οποία δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας, είναι έτοιμη για καισαρική και πιθανότητα να διασωληνωθεί».

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μία έγκυος 7 μηνών με κοροναϊό, η οποία θα υποβληθεί σε καισαρική. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται και πιθανότατα θα διασωληνωθεί.

Μιλώντας ο διευθυντής ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, δήλωσε ότι «νοσηλεύουμε εδώ και τρεις μέρες μια έγκυο 30 εβδομάδων από τη Ζάκυνθο, η οποία δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας, είναι έτοιμη για καισαρική και πιθανότητα να διασωληνωθεί».

«Κάναμε μια απέλπιδα προσπάθεια χθες με μία μάσκα και φαίνεται ότι τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Έφτασε χθες σε οριακό σημείο και κάναμε μια τελευταία προσπάθεια. Πρέπει να κάνει άμεσα καισαρική, το παιδί πρέπει να μπει σε θερμοκοιτίδα άμεσα επειδή είναι πρόωρο» πρόσθεσε, σε δηλώσεις του στο OPEN.

Ο διευθυντής είπε ότι η κατάσταση στην κλινική COVID είναι οριακή και πρόκειται να ανοίξει και άλλη κλινική. «Έχουμε 22 κρεβάτια και 21 αρρώστους».

Δείτε όσα είπε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ