Πρωτιά για το MEGA με το Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Πρωτιά για το MEGA με το Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ποσοστό τηλεθέασης 23,1% στο σύνολο του κοινού και 19,3% στο κοινό 18-54, κατέγραψε η μετάδοση του αγώνα, κερδίζοντας την πρώτη θέση στη χθεσινή Prime Time.

Στην πρώτη θέση της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού βρέθηκε η μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας στο MEGA, την Πέμπτη 19 Αυγούστου, βάσει των επίσημων καταγραφών.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση – στη ζώνη προβολής της – έκοψε πρώτη το νήμα στην τηλεθέαση σημειώνοντας ποσοστό 23,1% στο γενικό σύνολο και 19,3% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Τον αγώνα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 750.056 τηλεθεατές, με την κάλυψη στο β’ ημίχρονο να φτάνει μέχρι και τους 1.483.878 τηλεθεατές.

Εντυπωσιακή απόδοση καταγράφηκε και σε επιμέρους ανδρικό κοινό με την τηλεθέαση να αγγίζει το 53,2%.

Μάλιστα το πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας συνέπεσε με το δεύτερο ημίχρονο του ΠΑΟΚ Ριέκα, με το MEGA να είναι πολύ πιο πάνω σε τηλεθέαση από το Open, παρά το γεγονός πως το ματς του Ολυμπιακού το είχε και η NOVA.

Βάσει των επίσημων μετρήσεων, τον Ολυμπιακό παρακολουθούσαν 611.000 άνθρωποι στο πρώτο ημίχρονο, τη στιγμή που την ίδια ώρα το δεύτερο ημίχρονο του ΠΑΟΚ παρακολουθούσαν 487.000.

Κατά μέσο όρο τον αγώνα του Ολυμπιακού είδαν 750.000 άνθρωποι, έναν 555.000 που είδαν το ΠΑΟΚ – Ριέκα, με το MEGA να παίρνει την πρωτιά στην τηλεθέαση σε όλη την prime time.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ