Πέτρος Φιλιππίδης – Η πρόταση που δέχτηκε από τον Λιγνάδη μέσα στην φυλακή

Πέτρος Φιλιππίδης – Η πρόταση που δέχτηκε από τον Λιγνάδη μέσα στην φυλακή

Τελευταία εξέλιξη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης δέχθηκε μία πρόταση από τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα στις φυλακές Τριπόλεως και ο σκηνοθέτης περιμένει την απάντηση.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, όπως είναι γνωστό, θα ανεβάσει μία θεατρική παράσταση και έχει κάνει πρόταση και στον Πέτρο Φιλιππίδη να πρωταγωνιστήσει…

Ο σκηνοθέτης έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες με τη θεατρική ομάδα που έστησε μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ενώ η παράσταση που σκοπεύει να σκηνοθετήσει θα έχει σχέση με την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της On Time, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής περιμένει ακόμη την απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη, για το αν θα συμμετάσχει στην παράσταση, αφού δεν τον έχει πείσει ακόμη.

Ο πρωταγωνιστής δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να παίξει στο θεατρικό, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ δεν έχει πειστεί από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Να σας θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε ζητήσει να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει αναλάβει τη συγκρότηση και εκπαίδευση της θεατρικής ομάδας που αποτελείται από κρατούμενους.

Το θεατρικό έργο που ετοιμάζει θα λάβει χώρα τους επόμενους μήνες, με καλεσμένους συγγενείς των κρατουμένων και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στο κατάστημα κράτησης δεν υπάρχουν αρκετά κελιά. Οι τρόφιμοι διαμένουν σε θαλάμους με 20-25 κλίνες. Συνολικά στις φυλακές της Τρίπολης εκτίουν την ποινή τους 110 άτομα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ