Νέα στοιχεία σοκ για τον δολοφόνο του 20χρονου στις Σέρρες – «Με βίασε και με απειλούσε» καταγγέλλει η πρώην φίλη του

Νέα στοιχεία σοκ για τον δολοφόνο του 20χρονου στις Σέρρες – «Με βίασε και με απειλούσε» καταγγέλλει η πρώην φίλη του

«Με εξανάγκασε για συνουσία μαζί του τρεις φορές χωρίς τη θέλησή μου, δηλαδή με βίασε και με άφησε να φύγω. Την πράξη αυτή κατάλαβα ότι την έκανε από το μίσος που είχε για τον Δ. και την καινούργια μας σχέση» καταγγέλλει η 17χρονη, η κατάθεση της οποίας προκαλεί σοκ.

Σοκ προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 22χρονο στις Σέρρες που μαχαίρωσε και σκότωσε 20χρονο στην πλατεία Άνω Καμήλας.

Η 17χρονη πρώην φίλη του 22χρονου καταγγέλλει φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον νεαρό, δίνοντας μια ακόμη διάσταση στην φρικιαστική υπόθεση.

Όπως αποκάλυψε η Real News, η 17χρονη διατηρούσε σχέση για οκτώ μήνες με τον 22χρονο, με τον οποίο διέκοψε τη σχέση έπειτα από πολλούς καβγάδες και έντονες εντάσεις.

Μετά από αυτό, ο 22χρονος απειλούσε την 17χρονη μέχρι και με την ίδια της τη ζωή καθώς και με revenge porn, λέγοντας της πως θα ανεβάσει ημίγυμνες φωτογραφίες της.

Λίγο καιρό μετά η 17χρονη σύναψε σχέση με τον άτυχο 20χρονο.

«Τον Ιούλιο του 2020 ενώ εγώ είχα ήδη αρχίσει τη σχέση μου με τον Δ. (20χρονο) βρεθήκαμε με τον Γ. (22χρονο) έπειτα από έντονη ψυχολογική πίεση που μου άσκησε, καθώς μου έστειλε κάτι φωτογραφίες μου που ήμουν ημίγυμνη, λέγοντάς μου ότι αν δεν τον συναντήσω θα τις αναρτούσε δημόσια στο Facebook. Υπό το βάρος των απειλών πήγα σε συνάντηση μαζί του σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Άνω Μητρούσι Σερρών πλησίον του γηπέδου, μόνη μου, χωρίς το κινητό μου, όπως μου είχε ζητήσει ο ίδιος», αναφέρεται στη Real News.

«Με βίασε και μετά με άφησε να φύγω»

Σύμφωνα με την καταγγελία της ο 22χρονος δεν ήθελε να την παρακαλέσει να τα ξαναβρουν, ούτε να της ζητήσει συγγνώμη για τις απειλές του.

«Με εξανάγκασε για συνουσία μαζί του τρεις φορές χωρίς τη θέλησή μου, δηλαδή με βίασε και με άφησε να φύγω. Την πράξη αυτή κατάλαβα ότι την έκανε από το μίσος που είχε για τον Δ. και την καινούργια μας σχέση» καταγγέλλει η 17χρονη, η κατάθεση της οποίας προκαλεί σοκ.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η νεαρή απέκρυψε από τους γονείς της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πρώην της, ομως το αποκάλυψε έπειτα από λίγες μέρες στην νέα της σχέση.

«Έπειτα από εκείνο το συμβάν ο Γ. δεν με ξαναενόχλησε ποτέ, γιατί απ’ ότι κατάλαβα φοβόταν τον Δ. λόγω της σωματοδομής και της δύναμής του, καθώς ήταν πολύ γεροδεμένος».

«Πες του περαστικά»

Η κοπέλα ήταν μαζί με το αγόρι της μέχρι τις 11 το βράδυ της 9ης Αυγούστου όποτε και επέστρεψε στο σπίτι της.

«Έπειτα από λίγο και αφου είχε μάθει ο Δ. από φίλους του ότι ο Γ. βρίσκεται και διαμένει τις τελευταίες μέρες στην Άνω Καμήλα μου έστειλε μήνυμα ότι θα πάει με το μηχανάκι του να τον βρει για να μιλήσουν. Εγώ κατάλαβα ότι θα πήγαινε να τον βρει να του πει να μη με ξαναενοχλήσει και του έστειλα μήνυμα να προσέχει».

Η συνάντηση εκείνη κατέληξε σε φονικό. Τα ξημερώματα η 17χρονη έλαβε ένα μήνυμα στο Instagram από λογαριασμό που φαίνεται να χρησιμοποιούσε ο 22χρονος με άλλο όνομα.

«Στις 5:10 μου ήρθε μήνυμα από λογαριασμό με στοιχεία προφίλ criminal 1312 που μου έγραφε: »πες στον δικό σου περαστικά και την επόμενη φορά να μην κάνει μ**ίες γιατί αυτά γίνονται σε έναν καυγά και να ξέρεις ότι φταις εσύ για αυτό, γιατί είπες ότι σου εστειλα follow από άλλο προφίλ και μαλώσαμε και τώρα είναι στο νοσοκομείο στη χειρότερη για τις μ**ίες σου, σοβαρέψου ΟΚ, αυτά και περαστικά»».

«Εγώ το μήνυμα το είδα το πρωί όταν με είδε μια φίλη μου και μου είπε ακριβώς τι είχε συμβεί, ότι δηλαδή ο Δ. είναι νεκρός γιατί τον είχε μαχαιρώσει πάνω σε καυγά ο Γ. Τότε κατάλαβα ότι ήμουν απόλυτα βέβαιη ότι ο Γ. μου έστειλε αυτό το μήνυμα στο Instagram για να μου αποδείξει ότι δολοφόνησε τον Δ. για να τονίσει ότι μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ