Μητέρα καταγγέλλει ότι την κατέβασαν από πλοίο μαζί με το ΑμεΑ παιδί της γιατί «παραπονούνταν οι επιβάτες»

Μητέρα καταγγέλλει ότι την κατέβασαν από πλοίο μαζί με το ΑμεΑ παιδί της γιατί «παραπονούνταν οι επιβάτες»

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει γυναίκα, που αν ευσταθεί χρειάζεται να διερευνηθεί από τις αρμόδιες Αρχές

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε μητέρα ενός παιδιού ΑμεΑ, περιγράφοντας τα όσα υπέστη όταν την ανάγκασαν να κατέβει από πλοίο, καθώς υπήρξαν παράπονα από επιβάτες για το γιο της που… ενοχλούσε.

Όπως υποστηρίζει η γυναίκα και μεταδίδει το CorfuPress.com, που έφερε στο φως την καταγγελία, ταξίδευε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου από την Κέρκυρα προς τους Παξούς, όταν ο μηχανικός του πλοίου την διέταξε, όπως τονίζει, εκείνη και ο γιος της να κατέβουν από το πλοίο στο λιμάνι της Λευκίμμης, καθώς το παιδί της μιλούσε στον κόσμο και υπήρχαν παράπονα επιβατών.

Όπως αναφέρει η ίδια, ο μηχανικός αρνήθηκε να της πει το όνομά του.

Δημόσια καταγγελία

Καθώς δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, και νομίζοντας ότι είναι στην Λευκίμμη, αναγκάστηκε να αποβιβαστεί τελικά στη μέση του… πουθενά και να υποβληθεί, μαζί με το γιο της, σε μία τεράστια ταλαιπωρία, οικονομική ζημιά αλλά και μείωση της αξιοπρέπειας τους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, ο καπετάνιος του πλοίου δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όπως αναφέρει μετά την αποβίβαση τους από το πλοίο κόντεψαν να πάθουν ηλίαση ενώ η γυναίκα πλήρωσε και 70 ευρώ ταξί προκειμένου να επιστρέψει στην πόλη της Κέρκυρας.

Να σημειώσουμε ότι η γυναίκα έχει κάνει δημόσια καταγγελία για το περιστατικό και έχει στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό, τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, το δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, τον λιμενάρχη Κέρκυρας και τον πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ