Ανακούφιση για την εξαίρεση του εμπορίου από τα νέα μέτρα εκφράζει ο ΕΣΑ

Ανακούφιση για την εξαίρεση του εμπορίου από τα νέα μέτρα εκφράζει ο ΕΣΑ

Διεκδικούμε την συνεχόμενη και αδιάλειπτη λειτουργία της αγοράς, χωρίς εξαιρέσεις και νέους περιορισμούς τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Την ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου να μην υπάρξει αλλαγή στη λειτουργία της αγοράς, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, με αφορμή τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα και δήλωσε ότι η εξαίρεση αυτή αποτελεί επιβράβευση της έως σήμερα συνεπούς λειτουργίας του λιανεμπορίου.

Πρόσθεσε όμως, ότι διεκδικεί την συνεχόμενη και αδιάλειπτη λειτουργία της αγοράς, χωρίς εξαιρέσεις και νέους περιορισμούς για επιχειρήσεις και καταναλωτές.

Επιβράβευση της συνεπούς λειτουργίας

Με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα, ο πρόεδρος του ΕΣΑ, Σταύρος Καφούνης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ακούσαμε σήμερα τα μέτρα που αφορούν τη λειτουργία της κοινωνίας, από τα οποία εξαιρείται πλήρως το λιανεμπόριο, ως μία επιβράβευση της έως σήμερα συνεπούς λειτουργίας του και της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουν επιδείξει από την αρχή της πανδημίας οι εμπορικές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό.

Είναι ξεκάθαρο ότι καμία αλλαγή δεν υφίσταται στη λειτουργία της αγοράς, παραμένοντας σε ισχύ η τηρούμενη αναλογία του ενός ατόμου ανά 16 τμ. εντός των καταστημάτων.

Με σοβαρότητα, προσοχή και συνέπεια συνεχίζουμε, προστατεύοντας πάνω από όλα τη δημόσια υγεία, διεκδικώντας όμως την συνεχόμενη και αδιάλειπτη λειτουργία της αγοράς, χωρίς εξαιρέσεις και νέους περιορισμούς για επιχειρήσεις και καταναλωτές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ