Αυτούς ετοιμάζεται να «κάψει» ο Πέτρος Φιλιππίδης για να αποφυλακιστεί

Αυτούς ετοιμάζεται να «κάψει» ο Πέτρος Φιλιππίδης για να αποφυλακιστεί

Οι επόμενες κινήσεις του ηθοποιού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στις φυλακές Τρίπολης, προφυλακισμένος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες, αλλά στην προσπάθειά του να αποφυλακιστεί θα κάνει τα πάντα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα «κάψει» ορισμένα πρόσωπα.

Στο ίδιο κελί μαζί του, μάλιστα, βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Οι δυο αρνητικοί «πρωταγωνιστές» του ελληνικού #metoo μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με πάνω από 20 κρατούμενους καθώς οι συγκεκριμένες φυλακές δε διαθέτουν ξεχωριστά κελιά.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», αναφέρθηκε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, που για πρώτη φορά έκανε μια σημαντική παραδοχή, δείχνει να παραμένει σοκαρισμένος και οι τελευταίες πληροφορίες, τον θέλουν να είναι αποφασισμένος να σπάσει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή.

Κατά πάσα πιθανότατα, αυτό θα γίνει με κάποια δήλωση που θα κάνει ο ίδιος με τρόπο που θα επιλέξει, είτε μέσω του δικηγόρου του. Στόχος του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για όσα του έχουν καταλογιστεί.

Πρέπει να φανεί, φυσικά, το ποια πρόσωπα θα επιχειρήσει να «κάψει», ώστε να ζητήσει επιείκεια και να αποφυλακιστεί, τουλάχιστον μέχρι τη δίκη του.

Οι επόμενες κινήσεις της συζύγου του

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη να παραμένει στη φυλακή, η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, πρέπει να πάρει άμεσα κάποιες αποφάσεις.

Το μέλλον του γνωστού ηθοποιού βρίσκεται στα χέρια των δικαστικών λειτουργών και κανείς δεν ξέρει ακόμη ακριβώς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Η νομοθεσία δίνει νομικά εργαλεία στους κατηγορούμενους προκειμένου να κερδίσουν κάποια ωφέλη, όπως για παράδειγμα η αίτηση αντικατάστασης της προφυλάκισης – κάτι που σε απλά Ελληνικά σημαίνει αποφυλάκιση μέχρι να γίνει η δίκη – ωστόσο στην υπόθεση του σκηνοθέτη δεν είναι καθόλου εύκολο.

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη περιμένει την εξέλιξη και κατόπιν ν΄αποφασίσει για το μέλλον της. Αν παραμείνει προφυλακισμένος ο σύζυγός της είναι πολύ πιθανό να φύγει απο την Αθήνα για την ιδιαίτερη πατρίδα της την Κέρκυρα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να εγκαταλείψει τη χώρα μαζί με τον γιό της και να επιστρέψει την περιόδο της ακροαματικής διαδικασίας.

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα. Τις επόμενες ημέρες οι δικαστές θ΄αποφανθούν… για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Φιλιππίδη.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ