Άκης Τσοχατζόπουλος – Ο ΠΑΟΚτσής που πήγαινε στον Ολυμπιακό

Άκης Τσοχατζόπουλος – Ο ΠΑΟΚτσής που πήγαινε στον Ολυμπιακό

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε τη δική του ιστορία στον χώρο του αθλητισμού στην Ελλάδα.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έφυγε σήμερα Παρασκευή (27/8) από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών από ανακοπή, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατό του.

Η πολιτική του δράση είναι λίγο-πολύ γνωστή, όμως φυσικά και η προσωπική του ζωή για όλα όσα έχει περάσει με την εμπλοκή του σε διάφορα σκάνδαλα που είχαν ως αποτέλεσμα την φυλάκισή του και διάφορα άλλα.

Ωστόσο αυτό που λίγο γνωρίζουν είναι πως ο πρώην υπουργός είχε ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό, παίζοντας μάλιστα μπάσκετ στον ΠΑΟΚ, ως τριάρι για δύο σεζόν, το 1953 και το 1954. Ωστόσο αποφάσισε να εγκαταλείψει για να αφοσιωθεί στις σπουδές του και στη συνέχεια στην πολιτική.

Οπαδός του ΠΑΟΚ

Η σχέση του Δικέφαλο του Βορρά κρατούσε από πολύ παλιά μένοντας κοντά στην ομάδα και προσφέροντας με όποιον τρόπο μπορούσε. Φυσικά όποτε είχε χρόνο δεν έχανε την ευκαιρία να βρεθεί σε κάποιο γήπεδο ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τους ασπρόμαυρους.

Μάλιστα, ένα από τα σκάνδαλα στα οποία ενεπλάκη, αυτό με το πόθεν έσχες, είχε μέσα και τον «δικέφαλο», καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, το 2007, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διαθέσει 230.000 ευρώ για να αγοράσει 1.150 διαρκείας του Δικεφάλου.

Ο γιος του και ο Ολυμπιακός

Μπορεί να υποστήριζε τον ΠΑΟΚ, όμως είχε βρεθεί το 2018 στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με σκοπό να παρακολουθήσει αγώνα του Ολυμπιακού στη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του Πειραιά με τη Λουκέρνη.

Ο γιος του παρότι ο πατέρας ήταν οπαδός του Δικεφάλου, υποστηρίζει τους Ερυθρόλευκους, και αυτό δεν εμπόδισε τον Τσοχατζόπουλο να παραβρεθεί στο γήπεδο μαζί του και με τη σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη για να δουν το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ