Θεσσαλονίκη – Διέρρηξαν και βανδάλισαν το σπίτι εισαγγελέα

Θεσσαλονίκη – Διέρρηξαν και βανδάλισαν το σπίτι εισαγγελέα

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί εάν το περιστατικό σχετίζεται με την επαγγελματική ιδιότητα του θύματος

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε το σπίτι εισαγγελέα στην ανατολική Θεσσαλονίκη οι οποίοι όχι μόνο διέρρηξαν την οικία του εισαγγελικού λειτουργού αλλά προχώρησαν και σε βανδαλισμούς. Όταν έγινε αντιληπτό το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Συγκριμένα, ο εισαγγελέας Εφετών ο οποίος έκανε χρήση της καλοκαιρινής του άδειας, επέστρεψε από διακοπές στο διαμέρισμα όπου διαμένει μαζί με την οικογένεια του, το απόγευμα της Κυριακής. Αρχικά διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης αλλά τελικά η κατάσταση που αντίκρισε στο εσωτερικό του σπιτιού παρέπεμπε σε βανδαλισμό.

Η πολυκατοικία που διαμένει ο εισαγγελέας έχει γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης

Σύμφωνα με το grtimes.gr, οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, μεγάλης αξίας, ενώ προκάλεσαν άσκοπες καταστροφές μέσα στο διαμέρισμα. Μεταξύ άλλων, έσπασαν φωτιστικά, έριξαν κολλώδες υγρό και έβαψαν με σπρέι τους τοίχους. Μέχρι στιγμής δεν έχει διακριβωθεί αν το περιστατικό σχετίζεται με υποθέσεις που έχει χειριστεί ο συγκεκριμένος εισαγγελικός λειτουργός.

Προανάκριση διενεργεί το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας αλλά δεν αποκλείεται η έρευνα να αναβαθμιστεί και να ανατεθεί σε κεντρική υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι η πολυκατοικία όπου διαμένει ο ίδιος εισαγγελέας είχε γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης, στο παρελθόν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ