Κηδεία Mad Clip – Συγκλονισμένοι οι επώνυμοι «αποχαιρετούν» τον Έλληνα τράπερ

Κηδεία Mad Clip – Συγκλονισμένοι οι επώνυμοι «αποχαιρετούν» τον Έλληνα τράπερ

Κηδεία Mad Clip: Το τελευταίο αντίο στον 34 τράπερ, Mad Clip λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες.

Το τελευταίο αντίο στον τράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή σε τροχαίο πριν από τρεις ημέρες, είπαν φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του.

Εκατοντάδες άνθρωποι, από άλλους τράπερ μέχρι celebrities, συγγενείς του 34χρονου Πίτερ Αναστασόπουλου και οπαδούς του έσπευσαν στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου για να πουν το τελευταίο τους αντίο.

Το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλου προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο κοντινού του ζευγαριού και συγκεκριμένα της μάνατζέρ του.

Την ώρα της κηδείας, αυτοκίνητα έπαιζαν τη μουσική του Mad Clip δυνατά από τα ηχεία τους, ενώ νεαροί με μηχανάκια έκαναν διάφορα «κόλπα», αποτίοντας έτσι φόρο τιμής με τον δικό τους τρόπο.

Στη συνέχεια, η σορός του Mad Clip μεταφέρθηκε στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, όπου ο 34χρονος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Μεταξύ των πολλών διάσημων που βρέθηκαν στην κηδεία, ήταν ο προσωπικός του φίλος Light, ο SNIK, ο FY, αλλά και οι τραγουδίστριες Ελένη Φουρέιρα, Τάμτα, Ζόζεφιν.

Το παρών έδωσαν και ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, μαζί με τον Πάρι Κασιδόκωστα.

Πηγή:gossip.tv

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ