Το ραδιοφωνικό «διαζύγιο», η επιστροφή και η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου

Το ραδιοφωνικό «διαζύγιο», η επιστροφή και η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου

Η φυγή του Ι. Καλαμαράκη και η επιστροφή του από φέτος

Ένα… ξαφνικό διαζύγιο πριν από μερικούς μήνες ήρθε να ταράξει τα νερά για τον Νίκο Χατζηνικολάου, με το δημοσιογράφο να περνά δύσκολες ώρες εκείνη την περίοδο.

Βεβαίως, η είδηση αφορά στο διαζύγιο στο ραδιόφωνο πριν από λίγο καιρό, καθώς από τη φετινή σεζόν ο Ι. Καλαμαρακης βρίσκεται και πάλι στο πρωινό πρόγραμμα του σταθμού.

Επρόκειτο για το «διαζύγιο» του Ιωσήφ Καλαμαράκη με την πρωινή εκπομπή τού Real fm, στην οποία βρισκόταν. Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να επανέρχεται στην πρωινή εκπομπή τού Real fm, ύστερα από πολυήμερη και «παράξενη» απουσία του, ο Ιωσήφ Καλαμαράκης πράγματι επανήλθε, αλλά για να δηλώσει ότι φεύγει! (Αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε ότι με το ζόρι δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν στο πρωϊνό).

Το τρίο της ζώνης 8-10, που ήταν δίδυμο έως την έλευση του Γιάννη Μιχελάκη, ξανάγινε δίδυμο αλλά με άλλη σύνθεση: Χουδαλάκης – Μιχελάκης.

Ο Καλαμαράκης σε μια σύντομη παρουσία του, 2-3 λεπτών, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του και το ραδιοφωνικό κοινό που, όπως φάνηκε, είχε κατακλείσει τον σταθμό με ηλεκτρονικά μηνύματα.

Δεν εξήγησε τους λόγους της απόφασής του και περιορίστηκε να πει ότι θα εμφανίζεται στη βραδινή ζώνη του σταθμού (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) όπου ήδη υπήρχε με το σαββατιάτικο δημοφιλές RMZ του. Από αυτήν τη ζώνη, τη βραδινή, είχε μετακινηθεί στο πρωινό από τα μέσα της περασμένης περιόδου, συμπληρώνοντας το δίδυμο Γιώργου Χουδαλάκη-Στεφανίας Κασίμη, ενώ με το πρόγραμμα της νέας περιόδου ήταν δίδυμο, πολύ ενδιαφέρον, με τον Χουδαλάκη.

Η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου

Αργότερα, όταν πήρε το μικρόφωνο για την εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, φαίνεται ότι τα μηνύματα για την αποχώρηση συνεχίζονταν σε βαθμό που τον ανάγκασαν να απαντήσει.

Είπε ότι εκείνος δεν είναι διευθυντής του σταθμού για να παίρνει τις αποφάσεις και ότι η απόφαση αποχώρησης ήταν του ίδιου του Ιωσήφ Καλαμαράκη.

«Με το ζόρι δεν γίνεται» ανέφερε και πρόσθεσε παραλλαγμένη τη λαϊκή ρήση για το αν δεν θέλει η νύφη και ο γαμπρός. «Να του στείλετε τα παράπονά σας το βράδυ, στην εκπομπή που θα έχει Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή» είπε.

Πρόσθεσε, δε, ότι εκείνος ήταν που πίεσε τον Καλαμαράκη να ανέβει από τη βραδινή στην πρωινή ζώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ