Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις

Αυξημένη είναι η κίνηση σήμερα σε αρκετούς κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου Αττικής, όπως και στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) στο Δαφνί, στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από ΚΤΕΛ, στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από Αττική οδό, στην άνοδο του Κηφισού από την Ιερά Οδό.

Επίσης, με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στην κάθοδο της Αλεξάνδρας από Αγία Παρασκευή, στην Κατεχάκη ρεύμα από Ηλιούπολη), και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας από Χαλάνδρι έως Αμπελόκηπους.

Με χαμηλές ταχύτητες η κυκλοφορία και στην Βασιλίσσης Σοφίας, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, την άνοδο της Καλλιρόης, την άνοδο της Συγγρού από Άγιο Σώστη, και την Αμαλίας.

Τέλος, αυξημένη είναι η κίνηση στη Βουλιαγμένης, την Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) και στην Περιφερειακή Καρέα προς Αθήνα. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο μεταξύ, διαφορετικά θα διεξάγεται σήμερα και αύριο η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, καθώς θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της κηδείας του Μίκη Θεοδωράκη και του Ράλι Ακρόπολις που ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης.

Σήμερα, κλειστή θα είναι η οδός Μητροπόλεως για τη διεξαγωγή της Τελετής Αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη. Από τις 10:00 θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Μητροπόλεως σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Αύριο, Πέμπτη, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία γύρω από την Ακρόπολη και το Σύνταγμα από τις 11:00, ενώ η προσέγγιση του κέντρου θα μπορεί να γίνεται από τους κάθετους των κλειστών οδικών αξόνων, σύμφωνα με την Τροχαία.

Η προσέγγιση του κέντρου μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  • Προς Κέντρο Αθήνας (για τους κινούμενους επί της Λεωφόρου Συγγρού): Λεωφόρος Συγγρού – δεξιά Καλλιρόης – συνέχεια Λεωφόρος Β. Κων/νου – αριστερά μέσω καθέτων οδών προς περιοχή Κολωνακίου
  • Προς Κέντρο Αθήνας (για τους κινούμενους επί της Λ. Κηφισίας): Λεωφόρος Κηφισίας – συνέχεια Λ. Β. Κων/νου – δεξιά Λεωφόρος Β.Σοφίας – δεξιά Σέκερη ή, Λεωφόρος Κηφισίας – δεξιά Λεωφόρος Αλεξάνδρας – αριστερά μέσω καθέτων οδών προς Κέντρο Αθήνας ή, Λεωφόρος Κηφισίας – δεξιά Λεωφόρος Αλεξάνδρας – αριστερά 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ