Ιωάννα Παλιοσπύρου – Δημοσίευσε σοκαριστικές φωτογραφίες μετά την επίθεση με το βιτριόλι (σκληρές εικόνες)

Ιωάννα Παλιοσπύρου – Δημοσίευσε σοκαριστικές φωτογραφίες μετά την επίθεση με το βιτριόλι (σκληρές εικόνες)

Φωτογραφίες που σοκάρουν ανέβασε στα social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που αποφάσισε να ανεβάσει στα social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα τον Μάιο της περασμένης χρονιάς.

Η Ιωάννα ανέβασε τις φωτογραφίες σε Facebook και Instagram. Με τις αναρτήσεις της η άτυχη κοπέλα αποκαλύπτει πώς ήταν το πρόσωπο και το χέρι της μετά το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Το θύμα της φρικιαστικής επίθεσης στην Καλλιθέα έγραψε «ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;» και θύμισε τη 15η Σεπτεμβρίου, ημέρα που ξεκινά η δίκη για την υπόθεση.

Η ανάρτηση της Ιωάννας

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία.

Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο.

Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9».

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Η αποκάλυψη του MEGA για τον συνεργό της δράστριας

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη δίκη της υπόθεσης με το βιτριόλι που συγκλόνισε τη χώρα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στις 15 Σεπτεμβρίου θα δώσει το «παρών» στο δικαστήριο και θα σταθεί αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη δίνοντας της την ευκαιρία να αιτιολογήσει τη βίαιη ενέργειά της.

Η κατάθεση της Ιωάννας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η κοπέλα για πρώτη φορά θα κληθεί στη διάρκεια της δημόσιας συνεδρίασης να περιγράψει την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι στη Καλλιθέα, στις 20 Μαΐου του 2020, από μία άλλη γυναίκα.

Μιλώντας στο MEGA και το LIVE NEWS η 35χρονη τόνισε ότι υπάρχει συνεργός, κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι ικανός για όλα. «Έχουμε ξεκινήσει με τους δικηγόρους μου την προετοιμασία για τη δίκη. Τα συναισθήματά μου εναλλάσσονται μεταξύ θυμού, στρες και φόβου, καθώς υπάρχει ένας συνεργός που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, διότι αρνείται να τον κατονομάσει και που δεν ξέρουμε για τι είναι ικανός», είπε.

Η Ιωάννα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τη γυναίκα που, όπως λέει, της κατέστρεψε τη ζωή. Θα σταθεί η μία απέναντι από την άλλη, στο Μικτό Ορκωτό της Αθήνας. Εν αναμονή της δίκης, η Ιωάννα δηλώνει ότι ελπίζει στο μέγιστο της τιμωρίας της:

«Οι επίμονες αναμνήσεις δυστυχώς επανέρχονται έντονα, ξέρω πως θα είναι μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδος για εμένα, αλλά το σημαντικό αυτήν την στιγμή είναι να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό για εμένα σημαίνει να καταδικαστεί η γυναίκα που κατέστρεψε τη ζωή μου και που προσπάθησε να με σκοτώσει».

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Τρεις δικαστές και τέσσερις ένορκοι θα εξετάσουν και θα αποφανθούν επί του βαρύτατου κατηγορητηρίου της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, που βασίζεται κυρίως στη μεγάλη ποσότητα θειϊκού οξέος με την οποία η 36χρονη περιέλουσε την Ιωάννα.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι για το δικαστήριο, υπάρχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι ικανά να οδηγήσουν το δικαστήριο σε μία καταδικαστική απόφαση… Μάλιστα, υπάρχουν ειδικοί πραγματογνώμονες οι οποίοι θα καταθέσουν, που προκύπτει ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη ποσότητα του καυστικού υγρού είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα και όχι απλά να της κάνει κάποια βλάβη στην υγεία της», λέει ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος Ιωάννας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ