Εκτός εαυτού ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές – Τι φώναζε όταν του ανακοινώθηκε πως δεν αποφυλακίζεται

Εκτός εαυτού ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές – Τι φώναζε όταν του ανακοινώθηκε πως δεν αποφυλακίζεται

Επικράτησε πανζουρλισμός

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την αποφυλάκισή του βρισκόταν εδώ και αρκετές μέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές Τρίπολης. Μια απόφαση που τελικά βγήκε εχθές και τον δυσαρέστησε αρκετά.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση, κατέληξε ότι ο ηθοποιός και κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές με το σκεπτικό ότι οι καταγγελίες σε βάρος του, αναφέρονται σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Επιπλέον, οι δικαστές δεν δέχονται ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, ενώ φαίνεται πως απέρριψαν και τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη πως οι καταγγέλουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών δεν έχουν γίνει γνωστά.

Τι συνέβη στις φυλακές με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την απόφαση

Πληροφορίες του Vanda’s blog αναφέρουν πως ο ηθοποιός δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση από την στιγμή που έμαθε την απόφαση αυτή. Ήταν το μόνο που τον κρατούσε στα πόδια του, ουσιαστικά, για να μην καταρρεύσει πλήρως.

Μέσα του πίστευε πραγματικά πως θα βγει από τις φυλακές και θα πάει σπίτι του, στην ζεστασιά της γυναίκας του και του παιδιού του.

Μάλιστα, όπως μου μεταφέρθηκε όταν του ανακοινώθηκε πως δεν… ψιθύριζε «δεν το πιστεύω, δεν είναι δυνατόν» ξανά και ξανά κοιτώντας τριγύρω. Πάγωσε.

Από εδώ και πέρα η εισαγγελία θα διατυπώσει την πρότασή της για τυχόν παραπομπή του ηθοποιού σε δίκη.

Βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν! Για ότι νεότερο θα τα πούμε στο Youweekly.gr!

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ