Χαϊδάρι – Βρέθηκε η 22χρονη που είχε χαθεί – Αυτή ήταν η τρίτη φορά που δηλώνεται η εξαφάνισή της

Χαϊδάρι – Βρέθηκε η 22χρονη που είχε χαθεί – Αυτή ήταν η τρίτη φορά που δηλώνεται η εξαφάνισή της

Η κοπέλα που είχε εξαφανιστεί στο Χαϊδάρι, βρέθηκε μετά από έρευνες. Είχε εξαφανιστεί ξανά δύο φορές μέσα στον Αύγουστο.

Αίσιο τέλος είχε η νέα περιπέτεια της 22χρονης από το Χαϊδάρι που εξαφανίστηκε. Χάρη στην καταλυτική συνδρομή και ευαισθητοποίηση πολιτών, καθώς και την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και του ιατρικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Το Αττικόν», η 22χρονη βρέθηκε σήμερα το πρωί και είναι καλά στην υγεία της,

Όπως αναφέρει Tο Χαμόγελο του Παιδιού, η κοπέλα θα λάβει την απαιτούμενη φροντίδα και θα βρίσκεται κοντά της για οτιδήποτε χρειαστεί. 

Είχε εξαφανιστεί άλλες δύο φορές τον Αύγουστο

«Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται», τονίζει στην ανακοίνωσή του το Χαμόγελο.

Η 22χρονη είχε εξαφανιστεί άλλες δύο φορές τον τελευταίο μήνα. Την τελευταία φορά είχε φύγει από το νοσοκομείο «Τζάνειο» οπότε το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δημοσιοποίησει τα στοιχεία της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ