Η ατάκα… φωτιά του Λεάνη προς τον Αλαφούζο: «Εγώ δεν είμαι απ’ αυτούς»

Η ατάκα… φωτιά του Λεάνη προς τον Αλαφούζο: «Εγώ δεν είμαι απ’ αυτούς»

Ντόρο έχει προκαλέσει στη δημοσιογραφική... πιάτσα η αποχώρηση του Μιχάλη Λεάνη από τον BWIN ΣΠΟΡ FM.

Από χθες έγινε γνωστό πως ένα από τα βασικά στελέχη του ραδιοφωνικού σταθμού BWIN ΣΠΟΡ FM 94,6 απομακρύνθηκε έπειτα από 18 χρόνια παρουσίας του εκεί.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Μιχάλη Λεάνη, η απόλυση του οποίου έχει προκαλέσει τεράστια συζήτηση στη δημοσιογραφική «πιάτσα». Ο Λεάνης αποχαιρέτησε το κοινό του σταθμού κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας και εκτός από τα ευχαριστώ που είπε, πέταξε ορισμένες ατάκες – φωτιά που είχαν σαν «στόχο» τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Γιάννη Αλαφούζο.

Μάλιστα, ανέφερε πως τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο γνωστό πως το «διαζύγιό» του με τον BWIN ΣΠΟΡ FM μόνο βελούδινο δεν θα είναι.

Μεταξύ άλλων ο Λεάνης ανέφερε χθες στον «αέρα» του σταθμού.

«Όταν υπάρχουν παρεμβάσεις, δεν μιλάμε για κλείσιμο κύκλου, μιλάμε για παρέμβαση.

Το λέω γιατί η απόφαση να σταματήσω δεν ήταν της διεύθυνσης, αλλά του ιδιοκτήτη, Γιάννη Αλαφούζο. Αυτός αποφάσισε την απομάκρυνση μου, χωρίς φυσικά να μου κοινοποιήσει τους λόγους και τις αιτίες.

Από εδώ και πέρα, τη λύση της συνεργασίας και τα περαιτέρω θα τα επιλύσει η ελληνική δικαιοσύνη, για να έχουμε τα πράγματα με τη σειρά τους.

Εγώ θέλω να πω πως αν κάποιοι έψαχναν στο πρόσωπο του Μιχάλη Λεάνη κάποιον που θα λέει ότι θέλουν ή να ακούν τα αυτιά τους ότι θέλουν, ας το ψάξουν σε άλλο κτίριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ