Επίθεση με βιτριόλι – «Η Ιωάννα θα είναι σε κάθε δίκη και θα περιμένει την κατηγορουμένη»

Επίθεση με βιτριόλι – «Η Ιωάννα θα είναι σε κάθε δίκη και θα περιμένει την κατηγορουμένη»

Λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης έγινε γνωστό πως η 37χρονη δράστρια δεν θα ερχόταν, είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας, και επέκρινε την απόφασή της αυτή

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε για την απόφασή της να δώσει το «παρών» στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε και ενημέρωσε πως θα κάνει το ίδιο σε κάθε ημέρα της δίκης και θα περιμένει την κατηγορούμενη.

«Η Ιωάννα όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν αποφασισμένη να πάει στη δίκη. Ήθελε να πάει με το κεφάλι ψηλά και να δείξει στη δράστιδα πώς ότι και αν της έκανε δεν θα λυγίσει, δεν θα το βάλει κάτω και θα συνεχίζει να παλεύει» σημείωσε στο MEGA o Νίκος Αλεξανδρής.

Λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης έγινε γνωστό πως η 37χρονη δράστρια δεν θα ερχόταν, είπε ο ίδιος, και επέκρινε την απόφασή της αυτή. «Η δράστρια δεν το όφειλε μόνο στο θύμα της επιθέσεως, αλλά και στη δικαιοσύνη να είναι παρούσα. Ασέβεια και ύβρις η απόφαση της κατηγορουμένης να μην είναι στη δίκη» υπογράμμισε.

Συμπλήρωσε, δε, πως το θύμα «ανθρώπινα και δικαιολογημένα» οργίστηκε όταν το έμαθε.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «η Ιωάννα θα είναι σε κάθε δίκη και θα περιμένει την κατηγορουμένη. Κάθε φορά θα είναι εκεί και θα την περιμένει. Εάν η κατηγορουμένη περιμένει να καταθέσει η Ιωάννα και μετά το πεδίο θα είναι ελεύθερο για αυτή, θα την βρίσκει μπροστά της σε κάθε συνεδρίαση».

Σχολιάζοντας το αίτημα της υπεράσπισης της 37χρονης να είναι μόνο άνδρες οι ένορκοι της δίκης, ο κ. Αλεξανδρής έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο. «Σε κάποια χρόνια μετά την ποινή, η δράστρια θα είναι έξω. Η Ιωάννα δεν θα είναι ποτέ έξω. Θα βιώνει την φυλακή της για πολλά χρόνια» είπε ο ίδιος και προσέθεσε πως θα λίγα τα χρόνια που θα μείνει στη φυλακή η κατηγορουμένη.

Αναφέρθηκε, τέλος, στην υγεία του θύματος σημειώνοντας πως «οι γιατροί της λένε ότι έχει πάει πίσω η θεραπεία της. Όμως, η δύναμη ενός ανθρώπου μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ