Πληθαίνουν οι αρρωστημένες επιθέσεις με χημικά στην Ελλάδα – Τα χτυπήματα των τελευταίων μηνών

Πληθαίνουν οι αρρωστημένες επιθέσεις με χημικά στην Ελλάδα – Τα χτυπήματα των τελευταίων μηνών

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτή...

Ο πατέρας του 56χρονου είναι απαρηγόρητος. Έχουν περάσει λίγες μόλις ώρες από τη σύλληψη του γιου του, για επίθεση με αποσμητικό χώρου σε 18χρονη που έτυχε να περνάει από κοντά του και ολόκληρη η γειτονιά που τον γνώριζε, παραμένει ανάσταστη.

Στο σπίτι της οικογένειας από το πρωί, φίλοι και γείτονες που δηλώνουν έκπληκτοι. Όπως έλεγαν οι περισσότεροι ο 56χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, πιθανότατα επηρεάστηκε από την έκταση που πήρε η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα και χωρίς όπως πιστεύουν να έχει πρόθεση να κάνει κακό, ψέκασε την 18χρονη.

Στα πηγαδάκια της γειτονιάς, θέμα συζήτησης οι αναίτιες επιθέσεις των τελευταίων μηνών σε ολόκληρη τη χώρα, που προκαλούν φόβους για μιμητισμούς.

Πληθαίνουν οι αρρωστημένες επιθέσεις

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτή.

Στις 13 του περασμένου Απρίλη, θύμα ήταν μια έγκυος στην Κυψέλη που δέχθηκε επίθεση από άγνωστο με καυστικό υγρό. Ένα μήνα μετά ακολούθησε ανάλογη επίθεση σε γυναίκα στη Χίο.

Στις 23 Ιουνίου, 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν από το οξύ που έριξε ιερέας μέσα στη Μονή Πετράκη, για να ακολουθήσουν οι επιθέσεις στο Αγρίνιο με χλωρίνη μια μέρα μετά και η επίθεση με καυστικό υγρό, έξω από το νοσοκομείο της Νίκαιας.

Η τελευταία επίθεση, που όπως φαίνεται έχει άλλα χαρακτηριστικά, σημειώθηκε προχθές το βράδυ και έστειλε στο νοσοκομείο μια 18χρονη κοπέλα.

Η 18χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και ο 56χρονος συνελήφθη.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί καθάρισαν τα μάτια της 18χρονης και της έδωσαν εξιτήριο. Η κοπέλα όμως θα πρέπει να επιστρέψει σε λίγες μέρες για μια νέα εξέταση, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο μέλλον με την όρασή της.

Σήμερα το πρωί η 18χρονη εξετάστηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου Χανίων, οι οποίοι είπαν πως η όρασή της είναι άριστη.

Ο 56χρονος που συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρείο.

Οι αντιδράσεις στην Κίσσαμο συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να εμφανίζονται προβληματισμένοι από τις τυφλές επιθέσεις των τελευταίων μηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ