Σοβαρό χειρουργείο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Η κατάσταση της υγείας του

Σοβαρό χειρουργείο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Η κατάσταση της υγείας του

«Είμαι πολύ χαρούμενη να στείλω την αγάπη μου στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σύντροφό του»

Σε σοβαρή επέμβαση υπεβλήθη την Παρασκευή ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως αποκάλυψε η Ναταλί Κακκαβά στην εκπομπή «Όλα γκουντ».

Σύμφωνα με όσα είπε η παρουσιάστρια, όλα πήγαν αίσια στην εγχείρηση και όλη η ομάδα έστειλε ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη να στείλω την αγάπη μου στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σύντροφό του, την Έλενα Μαστραγγελή που μας βλέπουν από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Υπεβλήθη χθες σε μία σοβαρή εγχείρηση αλλά όλα πήγαν καλά. Καλύτερα από ό,τι περίμεναν και οι ίδιοι και σύντομα θα είναι μάχιμος και πολύ καλά. Κι όπως μας έχει υποσχεθεί θα έρθει εδώ να μιλήσει για τα πάντα όπως μόνο εκείνος ξέρει».

 Δείτε όσα ειπώθηκαν για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

O Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρίσκεται τη φετινή σεζόν στο πλευρό της Κατερίνα Καινούργιου και μπορεί, λόγω του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρούσε να μην ήταν εκεί αλλά δεν παρελειψε να της στείλει τις ευχές του έστω τηλεφωνικά βγαίνοντας στον «αέρα» της εκπομπής.

«Super Κατερίνα. Κοριτσάρα μου, τι κάνεις; Όταν σε ακούω νιώθω πάρα πάρα πολύ καλά. Εδώ και λίγη ώρα, ακούω την εκπομπή σας αλλά δεν παύει να είμαι σε ένα νοσοκομείο, είμαι στον Ευαγγελισμό. Η φωνή της Super Κατερίνας, ηχεί σε κάθε νοσοκομείο και σε κάθε μέρος. Εγώ θα βγω έξω και θα κάνουμε και ρεπορτάζ, θα βγω κι εγώ έξω και θα κάνουμε τα πάντα. Σου στέλνω την αγάπη μου και θα επανέλθω δριμύτερος. Η αγάπη σας είναι ανεξίτηλα χαραγμένη πάνω μου και όταν θα βγω θα σας τη δείξω» είπε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ