Επίθεση με βιτριόλι – Η οργισμένη απάντηση της Ιωάννας σε όσα υποστηρίζει ο 40χρονος (vids)

Επίθεση με βιτριόλι – Η οργισμένη απάντηση της Ιωάννας σε όσα υποστηρίζει ο 40χρονος (vids)

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στο MEGA αρνήθηκε ότι ο πελάτης του ήταν το φερόμενο «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο γυναίκες και αφήνει σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές, του θύτη και του θύματος, δεν έχει μιλήσει

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στα όσα υποστήριξε ο 40χρονος το πρωί του Σαββάτου μέσω του νομικού του εκπροσώπου, αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στο MEGA αρνήθηκε ότι ο πελάτης του ήταν το φερόμενο «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο γυναίκες και αφήνει σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές, του θύτη και του θύματος, δεν έχει μιλήσει.

«Γιατί δεν αναφέρει καμία πλευρά την αληθινή αιτία;»

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του» δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο κ. Γκαβέρας.

«Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στη διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» είπε ακόμη ο δικηγόρος του 40χρονου.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή» ισχυρίστηκε ο κ. Γκαβέρας, ο οποίος αναρωτιέται: «Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο».

«Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία;», συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος του 40χρονου, ο οποίος, καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».

Η οργισμένη αντίδραση την Ιωάννας

Οι δηλώσεις αυτές έφεραν την άμεση αντίδραση της Ιωάννας μέσω του δικηγόρου της που όπως μετέδωσε το Star δήλωσε πως «όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ