Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση παρενοχλήσεων του Χαϊκάλη – Έρχονται αποκαλύψεις που θα σοκάρουν

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση παρενοχλήσεων του Χαϊκάλη – Έρχονται αποκαλύψεις που θα σοκάρουν

Οι υποθέσεις των Παύλου Χαϊκάλη και Γιώργου Κιμούλη αναμένεται να στρέψουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας σε λίγο καιρό.

Μπορεί οι προφυλακίσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη να αποτελούν ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης των τελευταίων μηνών, ωστόσο οι υποθέσεις των Παύλου Χαϊκάλη και Γιώργου Κιμούλη αναμένεται να στρέψουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας σε λίγο καιρό.

Μπορεί ο Κιμούλης να μην έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο ούτε η δική του θέση είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για πολύ άσχημη συμπεριφορά προς γυναίκες συναδέλφους του.

Τα πράγματα με τον Χαϊκάλη, από την άλλη, δικαίως θεωρούνται πολύ πιο άσχημα.

Σε βάρος του υπάρχει πληθώρα καταγγελιών για σεξουαλικής φύσης αδικήματα, με τον ίδιο να καλείται να δώσει εξηγήσεις στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ για αδικήματα που μόνο ντροπή προκαλούν.

Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, θέλει τους δύο πρωταγωνιστές να περνούν ένα εξαιρετικά δύσκολο φθινόπωρο, καθώς οι δικές τους υποθέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν.

«Εμμονές» Φιλιππίδη με σχέδια εκδίκησης
Ως θύμα εμμονικών γυναικών, επιχειρεί να παρουσιάσει τον εαυτό του, ο Πέτρος Φιλιππίδης, απορρίτοντας το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Ο προφυλακισμένος ηθοποιός, που κατηγορείται για το αδίκημα του βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού, απολογήθηκε στις 27 Ιουλίου, κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας.

Ειδικότερα την πρώτη καταγγέλουσα για το αδίκημα του βιασμού, ο προφυλακισμένος ηθοποιός την χαρακτηρίζει «εμμονική», προσθέτοντας ότι τον ενοχλούσε συνεχώς. Σύμφωνα με τον ίδιο είναι κόρη ηθοποιού με την οποία είχε συνεργαστεί από το 2004 εως το 2010 σε δύο παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η καταγγέλουσα, μπήκε στη σχολή με δική του παρέμβαση όμως ο ίδιος δεν θέλησε να την συγχαρεί διαζώσης, γιατί ήταν πάντα άκρως διαχυτική μαζί του, ενώ «μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο με έφερνε σε δύσκολη θέση».

Ο κατηγορούμενος, υποστήριξε ότι η καταγγέλλουσα είχε εμμονή μαζί του σε βαθμό, μάλιστα, που όταν την απέφυγε σε βάφτιση που έτυχε να βρίσκονται ταυτόχρονα, η κοπέλα είχε κλειστεί στην τουαλέτα κι έκλαιγε, λέγοντας: «Εγώ τον αγαπώ, είμαι ερωτευμένη μαζί του κι εκείνος ούτε μου μιλάει». Είπε ακόμα ότι η συγκεκριμένη ηθοποιός είχε προσπαθήσει να τον προσεγγίσει κι άλλες φορές, ακόμα και μπροστά στη σύζυγό του: «Σπρώχνοντας με περίσσιο θράσοςτη σύζυγό μου ήρθε να με χαιρετήσει αγκαλιάζοντάς με και φιλώντας με. Ένιωσα τρομερή αμηχανία για ακόμη μια φορά για τη διαχυτικότητά της αυτή αλλά και για την αγενέστατη συμπεριφορά της απέναντι σε εμένα και την σύζυγό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ