Mad Clip – Σοκαριστικές εικόνες από την αυτοψία στο αμάξι που έχει γίνει «σμπαράλια»

Mad Clip – Σοκαριστικές εικόνες από την αυτοψία στο αμάξι που έχει γίνει «σμπαράλια»

«Βρήκαμε δύο σταυρούς μικρότερης σημασίας κι ένας πιο μεγάλος σταυρός, ο ζητούμενος. Βρέθηκε και το κινητό και μίλησα με τον πατέρα του αμέσως για να τα παραλάβει»

Εξελίξεις είχαμε σήμερα στην υπόθεση του θανάτου του Mad Clip, αφού 18 ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή, βρέθηκε ο σταυρός αξίας 30.000 ευρώ και το κινητό του.

Νωρίτερα, έγινε αυτοψία στη μάντρα στη Γλυφάδα, όπου βρίσκεται η Porsche του τράπερ. Εκεί βρίσκεται ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει ο πατέρας του Mad Clip, κ. Παναγιώτης Μαδιάς, αλλά και ειδικοί της Τροχαίας.

«Δεν ήταν ανιχνεύσιμα από την πρώτη στιγμή»
Όπως είπε ο κ. Μαδιάς στην εκπομπή T-live, «ο σταυρός και το κινητό βρέθηκαν βαθιά μέσα στα συντρίμμια του ζωτικού χώρου της καμπίνας. Ήταν συντρίμμια με σίδερα και πλαστικά θραύσματα, τα οποία δεν ήταν ανιχνεύσιμα από την πρώτη στιγμή. Βρήκαμε δύο σταυρούς μικρότερης σημασίας κι ένας πιο μεγάλος σταυρός, ο ζητούμενος. Βρέθηκε και το κινητό και μίλησα με τον πατέρα του αμέσως για να τα παραλάβει».

Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκαν οι πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο του Mad Clip, μετά το τροχαίο.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, υπάρχει αδιανόητη ζημιά στο όχημα το οποίο είχε υλικά κατασκευής που αντέχουν σε γερές προσκρούσεις.

Εικόνες από την αυτοψία στο αμάξι που έχει γίνει «σμπαράλια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ