Νεκρός σε τροχαίο πρωταγωνιστής από τις «Οικογενειακές Ιστορίες» – Η τραγική είδηση που ελάχιστοι γνώριζαν!

Νεκρός σε τροχαίο πρωταγωνιστής από τις «Οικογενειακές Ιστορίες» – Η τραγική είδηση που ελάχιστοι γνώριζαν!

Σκοτώθηκε σε ηλικία 42 ετών!

Οι «Οικογενειακές Ιστορίες» ήταν ένα πρότζεκτ του Alpha με τεράστια επιτυχία καθώς σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και στις επαναλήψεις του!

Οι φαν της σειράς που έχουν παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια σίγουρα θα είχαν ξεχωρίσει το επεισόδιο όπου ο «Στέφανος» ήταν δίγαμος και είχε δημιουργήσει δύο οικογένειες!

Τον ρόλο του Στέφανου στο επεισόδιο αυτό, από τον πρώτο κύκλο της σειράς, είχε ερμηνεύσει ο Γιώργος Κατινάς, ένας από τους ελάχιστους επαγγελματίες ηθοποιούς που έπαιξαν στις «Οικογενειακές Ιστορίες»!

Ωστόσο η μοίρα του έδειξε το άσχημο πρόσωπό της, καθώς τις πρώτες μέρες του 2014 και συγκεκριμένα στις 14 Ιανουαρίου σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του! Οι τότε πληροφορίες έκαναν λόγο πως δεν φορούσε κράνος! Ο Γιώργος Κατινάς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 42 ετών και ήταν μαχόμενος συνδικαλιστής στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz σε θέατρο, σινεμά και τηλεόραση, ενώ παράλληλα ήταν και ιδιοκτήτης της εταιρίας «4actors».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ