Μετά τον Παππά και ο Άδωνις

Μετά τον Παππά και ο Άδωνις

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να μιλήσει σε προγραμματισμένη εκδήλώση στα Κουφαία, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της περιοχής και δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η ομιλία.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη ομιλία του στα Κουφάλια, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της περιοχής και δεν επέτρεψαν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να μιλήσει. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως με τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί με την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στην αίθουσα, ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί η ομιλία του Γεωργιάδη.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να παραστεί καν στην εκδήλωση και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφυγαν από το πνευματικό κέντρο της περιοχής μόνο όταν ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποπιούνταν η ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την ακύρωση δύο ακόμα ομιλιών του. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν προκαλέσει την αναβολή εκδήλωσης στην οποία θα μιλούσε ο Νίκος Παππάς, ένας εκ των στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε φωτογραφίες από το e-koufalia.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ